YALNIZKEREM Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 S20 plus ben bu telefonu alsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Veya SIM kart takılır mı? Amazon'da satılıyor.
S20 plus ben bu telefonu alsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Veya SIM kart takılır mı? Amazon'da satılıyor.
Varolinna Picopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Amazon Türkiye'den alırsanız sorun yaşamazsınız.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 20 Haziran 2024 #3 Yurtdışı ürünü olarak geçebilir, emin değilim ama. Garanti olması için amazon.com.tr'den alışveriş yapmanızı öneririm.
Yurtdışı ürünü olarak geçebilir, emin değilim ama. Garanti olması için amazon.com.tr'den alışveriş yapmanızı öneririm.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #4 YALNIZKEREM dedi: S20 plus ben bu telefonu alsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Veya SIM kart takılır mı? Amazon'da satılıyor. Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışı gibi duruyor ki muhtemelen öyle, bu durumda 30 bin TL verip kayıt ettirebilir veya mahalledeki telefoncu abiye IMEI attırabilirsiniz ancak IMEI atma işi son zamanlarda zorlaştı diye biliyorum, bence hiç uğraşılmaz.
YALNIZKEREM dedi: S20 plus ben bu telefonu alsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Veya SIM kart takılır mı? Amazon'da satılıyor. Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışı gibi duruyor ki muhtemelen öyle, bu durumda 30 bin TL verip kayıt ettirebilir veya mahalledeki telefoncu abiye IMEI attırabilirsiniz ancak IMEI atma işi son zamanlarda zorlaştı diye biliyorum, bence hiç uğraşılmaz.
Varolinna Picopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #5 Evet site zaten Amazon Türkiye değil. Buna bulaşmanı önermem. Alacaksan Amazon Türkiye. Para birimi TL olmayan her şey yorar seni
Evet site zaten Amazon Türkiye değil. Buna bulaşmanı önermem. Alacaksan Amazon Türkiye. Para birimi TL olmayan her şey yorar seni