Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 570 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 18 Ekim 2021 #1 Amazon'da hediye çekim var ve onu kullanmak istiyorum. Güzel uzun ömürlü bir tost makinesi önerebilir misiniz?
Amazon'da hediye çekim var ve onu kullanmak istiyorum. Güzel uzun ömürlü bir tost makinesi önerebilir misiniz?
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.462 Çözümler 123 18 Ekim 2021 #2 Hocam sanırım annelerimizin kullandığı bir foruma başvursan daha iyi olur. Pek anlayan olacağını sanmıyorum.
Hocam sanırım annelerimizin kullandığı bir foruma başvursan daha iyi olur. Pek anlayan olacağını sanmıyorum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #3 Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak www.amazon.com.tr yaraliordek dedi: Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kullandığımız makine bu.
Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak www.amazon.com.tr yaraliordek dedi: Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak Korkmaz Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kullandığımız makine bu.