2 hafta önce RAM söylemiştim o da yurtdışından gelmişti. 10 günde gelmişti. Türkiyedeki muadillerinden %40 ucuz olduğu göz önüne alınırsa bence 10 gün beklemeye değer.
Amazon'dan ürün alınır, ürünün tahmini teslimat süresinin altında veya bir kaç gün üstünde teslim ediliyor, prime üyeliğin varsa bu süre daha da kısalabilir.
Alınır, Almanya şubesinden geldiği için sana ulaşması 10 gün civarı sürebilir. Satın alırken fiyatı, kargo ücreti nedeyile 1470,81 TL oluyor, bilginiz olsun.
Amazon Germany satıcı görünüyor. Oradan SSD almıştım 1 haftaya gelmişti.
Ama 101 lira kargo bedeli görünüyor. Prime üyeliği alırsan 40 liraya, kargo büyük ihtimal ücretsiz olur. Olmazsa da üyeliği iptal edip ücret iadesi alabiliyorsun.
Beklemek istemezsen ekstra ücret karşılığı (genelde DHL tarafından) çok hızlı gönderiyorlar. Ben Aynı şekilden Almanya'dan kasa fanı satın almıştım 2. gün gelmişti DHL sayesinde.
Ürün yurt dışından gelme, yurt dışından geldiği için geç gelir ve ürün ülkeye girerken de birtakım masraflar çıkabilir. Ürünü satın alırken muhtemelen belirtilir ve Amazon'dan ürün satın alınır. Amazon'un müşteri memnuniyeti harikadır.