Emir'inKedisi Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Çözümler 3 26 Mart 2021 #11 Ürünün siparişini bu gün verdim 5 nisan tahmini teslim diye gösteriyor. ürün gelince yazarım.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2021 #12 Emir'inKedisi dedi: Ürünün siparişini bu gün verdim 5 nisan tahmini teslim diye gösteriyor. ürün gelince yazarım . Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan bro
Emir'inKedisi dedi: Ürünün siparişini bu gün verdim 5 nisan tahmini teslim diye gösteriyor. ürün gelince yazarım . Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan bro
Emir'inKedisi Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #13 Emir'inKedisi dedi: Ürünün siparişini bu gün verdim 5 nisan tahmini teslim diye gösteriyor. ürün gelince yazarım. Genişletmek için tıkla... Ürünüm çoktan geldi herhangi bir ek ücret veya gümrükte bir sorun ile karşılaşmadım. Gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz. Kargoda hasar da yoktu.
Emir'inKedisi dedi: Ürünün siparişini bu gün verdim 5 nisan tahmini teslim diye gösteriyor. ürün gelince yazarım. Genişletmek için tıkla... Ürünüm çoktan geldi herhangi bir ek ücret veya gümrükte bir sorun ile karşılaşmadım. Gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz. Kargoda hasar da yoktu.