Amazon'dan Xbox One S getirtilir mi?

fischerweise1

Hectopat
Merhaba günaydın arkadaşlar. Bu sıralar Xbox One S almak istiyorum. Malum Türkiye fiyatları ile yurt dışı fiyatları çok farklı. O yüzden yurt dışından alım işlerini araştırıyorum. Amerika'da yaşayan bir yakınım var. Sizlere olan sorum ise; Ben amazondan Xbox alsam ve onun adresine yollasam, o da bana amerikan kargo şirketleri aracılığıyla Türkiye'ye postalasa gümrükte takılır mı? Sonuçta üzerinde fiyat falan yazmayacak. Hediye olduğunu belirten bir not vs. Gibi şeyleri ayarlayabilirim. Sizce yine de takılır mı gümrüğe? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence öyle yapmayın. 2. El bakın derim eğer sıfırları şuan pahalı geliyorsa size. Vatan bimeks teknosa gibi satıcılar kampanyalar düzenleyip 1000-1100 TL arası satabiliyorlar. Eğer tanıdığınız alıp size göndermeye kalkışırsa muhtemelen gümrüğe takılır. Elektronik cihaz olduğundan gümrük sizden mutlaka vergi isteyecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı