Amazon'un kargosu nasıl işliyor?

Merhaba, Amazon üzerinden bir ürün aldım ve express teslimat seçtim normalde yarın gelmesi gerekiyor fakat Amazon hala sipariş alındı olarak gösteriyor ve halen daha kargoya verilmedi, normal midir bu durum? 2 gün önce aldım ürünü.

Akşam kargoya verilir, yarın evinize gelir.

HOcam eğer ürün Amazon deposundaysa akşam belli bir saatten sonra gönderildi mesajını alırsınız, gece de çalıştıkları için öteki güne size teslim edilir. Deponun öyle güzel bir olayı var. Yoğunluğa göre arada bir özel günlerin olduğu haftalarda sipariş 1 gün fazladan gecikebiliyor hemen kargoya verilse de. Ayrıca bir de Prime kategorisinde olup satıcıların gönderdikleri ürünler var. Onlar genelde belli saatten sonra sonraki güne sarkıyor gönderimi.

Satıcı Amazon gözüküyor depodadır diye tahmin ediyorum. Apple.com'da böyle son güne bırakmıştı teslimatı.

Satıcı Amazon gözüküyor depodadır diye tahmin ediyorum. Apple.com'da böyle son güne bırakmıştı teslimatı.
Hocam depoysa eğer gece belli bir saate kadar yapılan alışverişleri dediğim şekilde sonraki sabah teslim ediyor. 10 saat içinde elime ulaşan ürünler oldu zamanında. Hatta bazı ürünleri sonraki gün 22.00'da motorlu kuryenin getirmişliği veya pazar günü de teslim edilmişliği var.

Kargo olarak Amazon'un kendisi mi yoksa sürat, yurt içi falan mı getirir? Şikayetvar.com'da böyle şeyler gördüm.

Kargo olarak Amazon'un kendisi mi yoksa sürat, yurt içi falan mı getirir? Şikayetvar.com'da böyle şeyler gördüm.
Depodan geliyorsa Kolay Gelsin getiriyor genelde. Ama satıcı direkt Amazon değilse ama Prime ürünüyse Kolay Glesin çoğunlukla getiriyor. Kolay Gelsin getirmese bile yine Amazon'un anlaştığı DHL getiriyor sanırım. Ama pazaryeri dediğimiz direkt satıcının mağazasından geliyorsa eğer satıcı istediği firmayla gönderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…