Amazon'un Newegg'den Farkı Nedir?

Tombuldore

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar ve parçaları konusunda ilk olarak Newegg ile tanıştım ve araştırdım. Sonucunda ise sitenin ucuz ve güvenilir olduğunu ve de ödediğin paranın alışverişin sonunda sepetine eklediğin ürünlerin KDV'si ve kargo ücreti dahil gösterdiğini öğrendim. Yani sitede görüp ödediğinden miktar harici ek bir ücreti ödemiyorsun, senin için gümrük vs. geçirip getiriyorlar.
Fakat Amazon sitesine de göz gezdirmek istiyorum ve öncesinde işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmem gerekli. Yani sorum şudur ki Newegg sitesinden farklı olarak gördüğüm bir ürünün benim ödeyecek olduğum KDV dahil tam fiyatını, kargo ücretini yani hepsi dahil son fiyatı nasıl göreceğim.
Tüm ödeme işlemlerini aynı şekilde tek tık ile yapabiliyor muyum? Kargonun gelmesini beklemek dışında yapmam gereken bir şey olacak mı?
Kısacası: Amazon satın alım işlemi nasıl gerçekleşiyor?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün altında yada sepete eklediğinde xx.xx$ Shipping and Deposit Fee yazıyordu sanırım. O vergi ve kargo ücretidir. Ürün fiyatıyla toplayıp dolar kuruyla çarp. Sana geliş fiyatı.

Ürünün altında yada sepete eklediğinde xx.xx$ Shipping and Deposit Fee yazıyordu sanırım. O vergi ve kargo ücretidir. Ürün fiyatıyla toplayıp dolar kuruyla çarp. Sana geliş fiyatı.
Bunların hepsi online ödeniyor değil mi ? Tek seferde.

Az önce sepete bir ürün ekledim bu adrese gelmiyor dedi. ''Used'' yani kullanılmış olduğu için mi oluyor bu ? Adresime gelecek ürünleri nasıl göreceğim nereden bakabilirim buna ?
Benim bildiğim üzere öncelikle üye olman gerek. Türkiye'ye gelmeyecek ürünlerin bazılarında sağ tarafta kırmızıyla "This product can't ship to Turkey." gibi bir şey yazıyor. Bazılarında ise ürünü sepete ekleyip ilerlemen lazım. En sona kadar hata almadan geliyorsan Türkiye'ye kargo vardır. Eğer yoksa hata alıyorsun ve ürünü satın almana izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…