ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 7 Eylül 2014 #1 Amazon'dan bu ürünleri alacağım. Amazon.com: Blue Microphones Yeti USB Microphone - Silver: Musical Instruments Amazon.com: Blue Yeti Pop Filter by Auphonix. Flat Clamp Attaches Easily To Blue Yeti. Also Easy To Use with Any USB Desk Microphone As It Clamps To Your Desktop, To Flat-Sided Microphone Booms and Stands, Any Flat Surface - For Podcasts and Voiceovers - Shield's Double Screen Prevents Microphone Popping Improving Audio Recording - Quality Gooseneck Holder - Bonus Recording Tips Ebook: Musical Instruments Bu ürünlerin Türkiye garantisi var mı ? Kargosu ücretsiz mi veya ücreti ne kadar olur ? Hediye olarak seçip, hediye paketi alırsam vergi ödemem değil mi ?
Amazon'dan bu ürünleri alacağım. Amazon.com: Blue Microphones Yeti USB Microphone - Silver: Musical Instruments Amazon.com: Blue Yeti Pop Filter by Auphonix. Flat Clamp Attaches Easily To Blue Yeti. Also Easy To Use with Any USB Desk Microphone As It Clamps To Your Desktop, To Flat-Sided Microphone Booms and Stands, Any Flat Surface - For Podcasts and Voiceovers - Shield's Double Screen Prevents Microphone Popping Improving Audio Recording - Quality Gooseneck Holder - Bonus Recording Tips Ebook: Musical Instruments Bu ürünlerin Türkiye garantisi var mı ? Kargosu ücretsiz mi veya ücreti ne kadar olur ? Hediye olarak seçip, hediye paketi alırsam vergi ödemem değil mi ?
Xirman Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #2 Vergi olayıdamı var ?
K kutuk41 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #4 illaki garanti vardır ..ücretsizmi bilmiyorum fazla tutmaz .. verigi ödermisin bvilmem ..
Xirman Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #5 ByZuras dedi: @Xirman gümrük vergisi var. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek lazım, burdaki fiyat ile arasında fark yoksa fazla buradan alırım.
ByZuras dedi: @Xirman gümrük vergisi var. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek lazım, burdaki fiyat ile arasında fark yoksa fazla buradan alırım.
ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 7 Eylül 2014 #6 2 yıl sınırlı garanti yazıyor. Türkiye için geçerli mi ? Bunu bilmiyorum. @Xirman Alacağım mikrofon burada 1000 TL. Ondan dolayı yurt dışından alacağım.
2 yıl sınırlı garanti yazıyor. Türkiye için geçerli mi ? Bunu bilmiyorum. @Xirman Alacağım mikrofon burada 1000 TL. Ondan dolayı yurt dışından alacağım.
K kutuk41 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #7 geçerlidir..sorarsın ginede ama kesin geçerlidir
ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 7 Eylül 2014 #8 Amazon.com Help: About Free Shipping by Amazon Böyle bir sayfa buldum, kargo ile ilgili. Fakat tek sıkıntım, İngilizce bilmiyorum.
Amazon.com Help: About Free Shipping by Amazon Böyle bir sayfa buldum, kargo ile ilgili. Fakat tek sıkıntım, İngilizce bilmiyorum.
ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 8 Eylül 2014 #9 Arkadaşlar, 1 saat içerisinde alıyorum. Yardımcı olur musunuz ?