Amazon'un ürün yorumunu kaldırması

Makaleler
9
Daha fazla  
Rezalet bir olay. Aldigim ayakkabi hakkinda deneyimlerimi paylastim ve yorumun orijinalligiyle ilgili oldugunu dusunup kaldirdi. Sonra haklidir dedim tekrar yazdim ve yazdigim yorum 2 cumleydi, ayakkabinin dandikligiyle ilgili. Onu da kaldirdilar, neyse daha nazik yorum yazayim dedim onu da kaldirdilar. Satici Amazon bu arada. Bilinsin istedim o kadar guvenmeyin bunlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayakkabinin ergonomik olmadigini. Topuk kisminin acittigini parasini hak etmedigini.

En son buydu bunu bile silmisler.

1 yıldızlılarda bir sürü böyle mesaj oluyor aslında ama acaba neden kaldırdılar.

Belki'de satıcı Amazon satıcısının adını kullanıyordur ya da Satıcı Amazon değildir size ürünü Amazon kendi firma adıyla gönderir ama ürünü aldığı satıcı farklıdır ve belki de yetkinin diğer kısmı Amazon'un ürünü aldığı firma ile anlaşmalı olduğu için hesabın yönetiminin yarısı belki onların elindedir ve yorumlarınızı silmişlerdir ürünlerini daha hızlı pazarlamak için böyle yapan çok satıcı var maalesef adınıza üzüldüm.

Belki'de satıcı Amazon satıcısının adını kullanıyordur bazen bu şekilde yapıyorlar bazı satıcılar ürünlerini daha hızlı pazarlamak için.
Yok direk amazonun cunku hediye karti bakiyemle yapmistim alisverisi.

Yorumun aslını atar mısınız? Bu kadar kibar yazdığınızdan emin misiniz?
Yorumu sildikleri icin ulasamiyorum sadece yaptigim 3 ayri yorumun 1.si markayi elestirmistim ok dedim olabilir. Ama 2. 3.su gercekten normal bir yorumdu. 2.si de olur demistim ama kaldirdilar hazmedemiyorlar. Bunlar da hepsiburada gibi oldular. Ayrica bozulan kulakligimi garantiye gondermeyi red ettiler 1 yil once aldigimda bozuldugunsa garantiye gonderiyorlardi. Bunlar bozdu dikkat edin alisveris yaparken.

Hocam yeni yazdığım yanıta bakar mısınız yarım yazmıştım düzenledim bakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…