Ambibox ve prismatik gibi başka ambilight programları kurulumları var mı?

BayKad

Centipat
Daha fazla  
RAM
XPG 2x16GB CL30 6000mhz
Ekran kartı
Asus Dual 4070 12GB OC
Anakart
Asus ROG B660-G
İşlemci
intel 13600K
Herkese merhaba.
Bilgisayarında ambilight kullananlardan bir yardım talebim var.
Normalde ambibox kullanıyorum ama ambibox kullanırken oyunlarda ikinci monitörde video izlerken kasmalar oluyor prismatik kullanırken olmuyor ama iki programdan da istediğim verimi tam alamıyorum.
Bunlar gibi başka bir program bilen var mı? Ben araştırsam da bulamadım bir şeyler.

(Not: Kasma sorunu kasanın performansından değil 4070'li 13600K işlemcili sistem mevcut.)

Kasma sorunundan kastın ne? Ben bu sistemi 1650 ekran kartlı excalibur g770 de bile kullandım ve hiç kasma olmadı.

Elektronik taraf hakkında bilgi verir misin? Sorun sadece yazılımsal olmayabilir.

Kasma sorunundan kastın ne? Ben bu sistemi 1650 ekran kartlı excalibur g770 de bile kullandım ve hiç kasma olmadı.

Elektronik taraf hakkında bilgi verir misin? Sorun sadece yazılımsal olmayabilir.
yok yok tamamen yazılımsal bikaç farklı deneme yaptım 3A oyunları oynarken ambibox açıksa ikinci monitörde kasma oluyo kapatınca olmuyor.
kesinlikle yazılımsal

Yok yok tamamen yazılımsal birkaç farklı deneme yaptım 3A oyunları oynarken ambibox açıksa ikinci monitörde kasma oluyor kapatınca olmuyor.
Kesinlikle yazılımsal

Dediğim gibi prismatik ile 1650 karttan tut, ana sistemlerimde 4090 i9 ve 4080 i7 ile kullandım.

Darboğaz, çakışma vs. yaşamadığına emin misin?

Bir de aklıma USB kablosunun kalitesiz olma ihtimali geldi. Başka bir kablo ile deneme şansın var mı?

Kullandığım ambilight ürünü ne? Sınırlı bilgi ile tahminde bulunmak zor.

Bence program kaynaklı değildir. Belki prismatik prpgramının başka versiyonunu denersen düzelebilir. Versiyonla ilgili olabilir.

Prismatikte zaten sorun yaşamıyorum ama onu da pek kullanışlı bulmuyorum istediğim verimi alamıyor gibiyim o yüzden teknik tarafına hakimin sorun olduğunu pek de düşünmüyorum o tarafta ben sadece alternatif başka bir program var mı onu öğrenmek istiyorum. Başka bir programda denemek istiyorum belki daha iyisi bunlardan.

Hyperion ve openrgb var.

Hyperion ve openrgb var.

Hyperion'nun PC kurulum şeklini göremedim hep TV için olanını gördüm o yüzden beceremedim onu openrgb şu anda duyuyorum hemen kontrol edeceğim hyperion PC de kullanım ve kurulum bir link vs var mı?

Hyperion'nun PC kurulum şeklini göremedim hep TV için olanını gördüm o yüzden beceremedim onu openrgb şu anda duyuyorum hemen kontrol edeceğim hyperion PC de kullanım ve kurulum bir link vs var mı?

Open RGB düzgün olanları da bozdu daha da kötü bir programmış o anında sildim onu denedikten sonra.

Son düzenleme:
Bu işi en iyi yapan prismatik. O yüzden önceki mesajlarda sorunu çözmeye çalıştım. Diğerlerinden fazla iş bekleme.

Yok ben kendim yaptım sayılır Arduino'yu satın aldım bir tek gerisini kendim yaptım.
Benim LED'ler metre başına 60 değil metre başına 144 LED var benimkinde pixel LED diye geçiyor sanırım tam adı.
Programada bir bakacağım klavye falan oralara karışmadan sadece ambiligt işine yaricaksa denerim.

Artemis 2 denedim hiç başaramadım kullanmayı çok karışık bir şeyler denedim ama olmadı kullanım kurulum videosu lazım bana bildiğin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…