Yayıncılık yapmayı düşünüyorum. Arka plan için ambiyans ışığı almayı düşünüyorum. Arka planın 4metre civarı genişliği var. 3200 TL'ye aydınlatma gücü yüksek ambiyans ışığı önerecek var mı?
Bilmiyorum seni cezbeder mi ama Xiaomi'nin ürettiği bedside lamp 2 gerçekten çok iyi aydınlatma yapıyor.
Tavsiyen için çok teşekkürler.3200'e Philips Hue ile ihtiyacın olan aydınlatmayı kusursuzca yapabilirsin.
Ama benim önerim o kadar da masraf yapmaman olacak. Eğer aydınlatmanın kaynağı görünmeyecekse kendi custom bir şeyler de düşünebilirsin.
Ben de sistemimde kontrolcülü led şeritler kullandım duvar aydınlatmam da dahil. Kimisi ARGB kimisi klasik RGB. Bluetooth ve kumanda ile de kontrol edebiliyorum genelini.
Arka duvara da yakın zamanda 100 liralık 3 metre led şerit ile aydınlatma yapacağım kısa zamanda. Dediğim gibi yayına girecek bir konunda değilse ışık kaynağı, her türlü ambiyansını verecektir konumlandırmana göre.
Eki Görüntüle 1414991
3200 TL istediğin için çok büyük bir rakam diye düşünüyorum. Güzelce araştırıp çok daha ucuza mal edebilirsin.
Eki Görüntüle 1415006
Monitör ve masa arkası 5 mt RGB LED şerit 50TL.
RGB ampul: 120 TL.
Zaten en az 3200 TL olsun demedim en fazla 3200 TL olsun dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.