Ambulanslar Nasıl Üretiliyor?

Daha fazla  
Günümüzde her zaman gördüğümüz vakadan vakaya giden ambulansların nasıl üretildiğini merak ediyorum. Ambulanslar fabrikadan panelvan olarak çıkıp sonra mı cihazlar vs. ekleniyor yoksa fabrikadan özel olarak cihazlar eklenmiş bir şekilde mi çıkıyor? Birde fiyatları nelerdir? Bu arada aynı soru itfaiye içinde geçerli itfaiyede mi aynı şekilde üretiliyor?

Günümüzde her zaman gördüğümüz vakadan vakaya giden ambulansların nasıl üretildiğini merak ediyorum. Ambulanslar fabrikadan panelvan olarak çıkıp sonra mı cihazlar vs. ekleniyor yoksa fabrikadan özel olarak cihazlar eklenmiş bir şekilde mi çıkıyor? Birde fiyatları nelerdir? Bu arada aynı soru itfaiye içinde geçerli itfaiyede mi aynı şekilde üretiliyor?
Araç normal araç olarak çıkıyor ardından modifiye ediliyor ve donanımlar ekleniyor diye biliyorum.

İki ambulans sahibi olarak cevap vereyim, arkadaşların çoğu doğru cevap vermiş, lakin isteğe bağlı özel olarak ambulans üreten firmalarda var ülkemizde maalesef çok az var bu firmalardan, ambulans işi çok karlı bir iştir eğer iş tutturulursa ve çevre genişse bir ambulanstan maximum ayda 20-30 bin TL kazanılabilir.Eğer böyle bir işe girmek isteyen olursada şunu aklında bulundursun formalitesi o kadar çok bir iş ki devletin senden talep ettiği bazı belgeler var bunlar çok pahalı bunlar belli zamanlarda yenilenmesi gerekiyor, içindeki ekipmanlar yenilenmesi gerekiyor ve bunlar çok pahalı.O nedenle panelvan alıp ambulansa çevirmek oldukça masraflıdır, hazır ambulans olarak kullanılan ikinciel bir ambulans alınırsa hem daha ucuza gelir hemde aylarca formalitelerle uğraşmak zorunda kalınmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı