Mafya Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 86 Çözümler 1 24 Kasım 2023 #1 Bana yardım eder misiniz? Mutlu olurum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 436 KB · Görüntüleme: 69
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.332 Makaleler 8 Çözümler 179 24 Kasım 2023 #2 Harici ekran kartınız nedir öncelikle bunu söyler misiniz? Sanırım AMD Auto-detect ile yapıyorsunuz eğer öyle yapıyorsanız kendiniz elle GPU'nuzu seçin ve hazır olarak driveri indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com 500 MB civarında olanları yani. Eğer düz hazır sürücü kullanıyorsanız yani o 500 MB civarında olanlarda sistemi ilk aldığımda bana da olmuştu donanımı görmemişti bende AMD Auto-detect driver installer kullandım o şekilde çözdüm.
Harici ekran kartınız nedir öncelikle bunu söyler misiniz? Sanırım AMD Auto-detect ile yapıyorsunuz eğer öyle yapıyorsanız kendiniz elle GPU'nuzu seçin ve hazır olarak driveri indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com 500 MB civarında olanları yani. Eğer düz hazır sürücü kullanıyorsanız yani o 500 MB civarında olanlarda sistemi ilk aldığımda bana da olmuştu donanımı görmemişti bende AMD Auto-detect driver installer kullandım o şekilde çözdüm.