AMD 19.12.3 Güncellemesi hatasız mı?

Makaleler
10
Daha fazla  
Arkadaşlarlar yeni sürücüyü indirip kuranlar var mı? Düzeltmişler mi önceki sorunları? Karar veremedim şu an yüklesem mi diye. 19.12.1 kullanıyorum ve sıkıntım hiç yok. Şimdi gene iş açmak istemedim başıma. Direk bu eski sürücünün üstüne mi kurayım yoksa clenuap utility ile silerek sıfırdan mı kursam?

Son düzenleme:
Direk kurdum ve 1 saattir BF1 oynuyorum. 2020 büyük güncellemesinden önce neyse ondan sonra da bundan sonrada o oldu. Hatasız sorunsuz devam.

NOT: Radeon programı daha bir hızlı çalışıyor gibime geldi. Başka bir şey gözüme çarpmadı ve zaten notları da okumadım.

Peki nasıl kurdunuz? Eski sürücünün üstüne mi? Yoksa tamamen silip mi kurdunuz?

Radeon yazılımı bazen açılmıyor gözlemlediğim kadarıyla.
Pencere olarak açılıyor küçük bir biçimde, içi de bulanık bir şekilde. Sonra yanıt vermiyor. Her zaman olmuyor bu durum.

Bende kurulu ve kullanıyorum ama bazı oyunlarda Alt+Tab yapıp geri döndüğünde oyuna giremiyorsun, 1-2 saniye çalışıp donuyor mecbur kapatıp açman gerekiyor. Radeon Anti Lag falan kapatın diyorlar ama her oyunda işe yaramıyor. En iyisi hatalar düzeltilene kadar bekleyin.

Yok abi kurmayacağım ben bu sürücüleri. Gerçekten AMD ne yaptığı belli değil. 2020 kadar sürücü kurmam bu gidişle. İyice işkillendim artık.
19.11.2 olması lazım, bir sürücü çok hoşuma gitmişti ama ben de güncelledim güzel göründü gözüme diye. Şimdi uğraşmak istemiyorum.
Tavsiyem 2 hafta daha güncellememeniz, çünkü sürücü ile mi alakalı bilmesem de oynadığım oyunlarda da sıkıntı oluyor.

AMD'nin 19.12.1 driver güncellemesi sonrası oyun testi sırasında Mavi Ekran sorunları ile karşılaştık daha sonrasında çıkan 19.12.2 sürümüne geçiş yaparak Mavi Ekran hatalarından kurtulduk.
Önemli NOT: 19.12.2 Radeon sürümünü kullanacaksanız Windows sürümünüzün 1909'a yükseltilmiş olduğuna dikkat edin.

19.12.3 sürümünde de mutlaka optimizasyon ve giderilen hatalar vardır. En güncel sürücüyü kurmak eğer beta değilse çok önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…