AMD 19.12.3 Güncellemesi hatasız mı?

Mail geldi, bültene aboneyim. Direk yazılımı açtım ve güncelleme kontrol et dedim. Buldu indirdi yükledim. Her zaman böyle yaptım. 10 kere felan güncellemişimdir. Hiçbir sorun yok.
Eki Görüntüle 475025
Üst üste kurmanıza rağmen sorun yaşamamanıza şaşırdım. İşi sağlama almak için hep temiz kurulum yaparım, yapmadığımda Radeon Settings istemcisi hata verip açılmıyordu.
Radeon yazılımı bazen açılmıyor gözlemlediğim kadarıyla.
Pencere olarak açılıyor küçük bir biçimde, içi de bulanık bir şekilde. Sonra yanıt vermiyor. Her zaman olmuyor bu durum.
Temiz kurulum mu yaptınız?
Tamamen katılıyorum.
O zaman sorun Windows 10'da desenize.
umarım haklısındır

Şimdi indiriyorum, kurup biraz test etcem. İnşallah sorunlar düzelmiştir, yazarım yine. Bu arada referans sapphire 5700 XT kullanacağım.

Ben de 5700 XT vardı. 19.12.2 tam tatmin etmedi ama 19.12.3 gayet stabil. Hatta 19.12.1 den daha hızlı alt+r oyun içi program açma ve kapama sorunsuz. İnce ayar yapmadım 3 seçenek sunacak e-sport ta açtım geçtim.

İfadeler: kt2
Sözde performans arttırmış ama işte güvenenedim bir türlü.

Valla şimdi geri kaldırıp, tekrar benim için sorunsuz olan 19.11.3 driverını yükledim. Dün izlediğim filmler BS player ve VLC playerda açtım, donma ve driverda durma hatası oldu. Sıkıntısı var bu son sürücününde malesef, kahretsin.

benimde böyle bir problem geldi başıma bakalım çözmeye çalışıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 38
Bende normal bir şekilde 19.12.1
kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu 2020 ye geçtim başta cs go da donma lar başladı sonra 2020 den açmıştım cs go yu kapattım oyunu normal bir şekilde açtım sorun düzeldi.

Bende RX580 var. Yani Freesync açıp oynayamıyorum oyunları. Yapacakları sürücüye biiiip yani. Freesync Fullscreen yapınca ekran kararıyor oyunlarda. Ama windowed modda bişe yok. Tabi windowed modda oynıcak halimiz yok. Freesync kapatıp oynuyorum. Yazık...

İlk bende 19.12.2 de radeon ayarı açılmıyor küçük pencerede bulanık kalıyordu bugda. sonra ddu ile kaldırıp 19.12.3e geçtim yeni çıkan yazılıma, orda da sistem hiç açılmadı sistemi geri yükleyerek kurtardım amd iyice berbat etmiş eski yazılıma geri döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…