jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 5 Şubat 2021 #11 283156 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emir Dayı zaten linki bırakmış. Ben rehber videosunu atayım. Genişletmek için tıkla... Konu ile biraz alakasız olacak ama, kendi işlemcim için de bir sürücü yüklemek istiyorum fakat R3 1200 AF listede yok. R3 1200 olanı mı indireceğim? @246941 Bu arada hallettim chipset sürücüsünü, teşekkürler. İşlemciyi de güncellemek isterim.
283156 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emir Dayı zaten linki bırakmış. Ben rehber videosunu atayım. Genişletmek için tıkla... Konu ile biraz alakasız olacak ama, kendi işlemcim için de bir sürücü yüklemek istiyorum fakat R3 1200 AF listede yok. R3 1200 olanı mı indireceğim? @246941 Bu arada hallettim chipset sürücüsünü, teşekkürler. İşlemciyi de güncellemek isterim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.004 Makaleler 26 Çözümler 519 5 Şubat 2021 #12 jax teller fanboyu dedi: İşlemciyi de güncellemek isterim. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin indirilecek bir sürücüsü yok. Windows otomatik hallediyor onu.
jax teller fanboyu dedi: İşlemciyi de güncellemek isterim. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin indirilecek bir sürücüsü yok. Windows otomatik hallediyor onu.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 5 Şubat 2021 #13 Emir M. dedi: İşlemcinin indirilecek bir sürücüsü yok. Windows otomatik hallediyor onu. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master'mış program. Overclock programı yani. Anakart A320 :/
Emir M. dedi: İşlemcinin indirilecek bir sürücüsü yok. Windows otomatik hallediyor onu. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master'mış program. Overclock programı yani. Anakart A320 :/