erenerez Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 İşletim sistemi Windows 10 Pro 64 Bit İşlemci AMD 2.80GHz 2 çekirdekli Ekran kartı 1 GB RAM 3 GB DDR2 Low ayarlarda oynar mı sizce BF3'ü? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
İşletim sistemi Windows 10 Pro 64 Bit İşlemci AMD 2.80GHz 2 çekirdekli Ekran kartı 1 GB RAM 3 GB DDR2 Low ayarlarda oynar mı sizce BF3'ü?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.759 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 10 Aralık 2020 #2 Ekran kartının tam adı nedir? Onun haricinde kaldırması biraz zor duruyor. Bir de o sisteme Windows 10 işkence olur. Düşürmenizi tavsiye ederim.
Ekran kartının tam adı nedir? Onun haricinde kaldırması biraz zor duruyor. Bir de o sisteme Windows 10 işkence olur. Düşürmenizi tavsiye ederim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Aralık 2020 #3 Üstün kahinlik yeteneğimi kullanıyorum. Ekran kartı HD 5450, anakartı AM2+ ve yüksek ihtimal Foxconn, işlemcisi yüksek ihtimal Athlon II X2 serisinden ve sisteminde HDD var. Kaldırmaz.
Üstün kahinlik yeteneğimi kullanıyorum. Ekran kartı HD 5450, anakartı AM2+ ve yüksek ihtimal Foxconn, işlemcisi yüksek ihtimal Athlon II X2 serisinden ve sisteminde HDD var. Kaldırmaz.
oğuzhan117 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 308 Çözümler 4 10 Aralık 2020 #4 erenerez dedi: Işletim sistemi Windows 10 Pro 64 Bit. Işlemci AMD 2.80GHz 2 çekirdekli. Ekran kartı 1 GB. RAM 3 GB DDR2. Low ayarlarda oynar mı sizce BF3'ü? Genişletmek için tıkla... EA Games - System Requirement Checking Tool Can I Run EA Games - Use this system requirements checking tool to see what EA Games you can run on your PC www.game-debate.com Sistem özeliklerini ve oyunu yazın ve buradan bakın kaldırıp kaldırmadığını. Ben genelde buradan bakıyorum ve doğru çıkıyor.
erenerez dedi: Işletim sistemi Windows 10 Pro 64 Bit. Işlemci AMD 2.80GHz 2 çekirdekli. Ekran kartı 1 GB. RAM 3 GB DDR2. Low ayarlarda oynar mı sizce BF3'ü? Genişletmek için tıkla... EA Games - System Requirement Checking Tool Can I Run EA Games - Use this system requirements checking tool to see what EA Games you can run on your PC www.game-debate.com Sistem özeliklerini ve oyunu yazın ve buradan bakın kaldırıp kaldırmadığını. Ben genelde buradan bakıyorum ve doğru çıkıyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Aralık 2020 #5 adnanaral dedi: Peki benim sistemim kaldırır mı? Oyunun görüntüleri çok yüksek gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın, burası yeri değil. Ek olarak sisteminizi bilmiyorum bile.
adnanaral dedi: Peki benim sistemim kaldırır mı? Oyunun görüntüleri çok yüksek gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın, burası yeri değil. Ek olarak sisteminizi bilmiyorum bile.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.229 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 10 Aralık 2020 #6 adnanaral dedi: Peki benim sistemim kaldırır mı? Oyunun görüntüleri çok yüksek gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırır. Ben i3 550 HD6570 8 GB RAM ile rahatça oynuyorum.
adnanaral dedi: Peki benim sistemim kaldırır mı? Oyunun görüntüleri çok yüksek gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırır. Ben i3 550 HD6570 8 GB RAM ile rahatça oynuyorum.