AMD 20.1.1 Güncelleme sonrası Forza Horizon 3 Açılma Ekranında Kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Forza 3'ü uzun zaman sonra güncellediğim sistemimde tekrardan oynamaya başladım. Birkaç gündür hiçbir sorun olmadan oynadığım oyun AMD'nin 20.1.1 güncellemesinden sonra yükleme ekranında kalıyor. Bazen yükleme ekranına gelmeden kapanıyor, hata vermiyor. İkisi de olmazsa "devam et, ayarlar, çıkış" butonlarının olduğu ekrandan hemen sonraki yükleme ekranına geçince kapanıyor. Windows güncel, oyunum orijinal.

Bu ekranda kalıyor, takılmıyor arkadaki klipler oynuyor, sağ alttaki yuvarlak dönüp duruyor ama oyuna girmiyor. Girse de devam et butonuna tıklayınca hata vermeden kapanıyor.
2020.01.13-23.23.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sürücülerindeki problemlere alıştık artık. DDU ile mevcut sürümü kaldırıp önceki sürüme dönebilirsiniz. Stabil ve düzgün çalışan bir sürücü gelene dek beklersiniz.

Tam şimdi onu yaptım. 19.12.2 sürücüsüne geri döndüm fakat yine aynı.
Eski sürücüye döndüğümde 2-3 saat kadar oynayabildim fakat sonrasında Önce oyun takıldı on saniye kadar süreden sonra gri ekran verdi. Daha sonrasında siyah ekran oldu 3-4 saniye kadar, monitörümün ışığı yanıp sönmeye başladı -ki bu durum monitörüm ekran kartına bağlı olmadığında oluyor- ve sonrasında oyun kapandı.

Hemen ardından yine girmeyi denedim fakat daha ilk yükleme ekranına bile gelemeden gri ekran verip kapandı. Herhangi bir wattman hatası almadım.

CPU 55, GPU sıcaklığım 60’ı geçmedi.

Diğer hiçbir oyunda böyle sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı