AMD 20.1.1 Sürücüsü

Emir Bilici

Kilopat
Daha fazla  
Yeni çıkan 20.1.1 sürücüsünü kullananlar tecrübelerini belirtebilirler mi? Nasıl olmuş?

Ben bir önceki sürümde sadece Netflix 4K izleyememe sorunu yaşamıştım onun dışında bir sorun yoktu. Bu güncelleme ile bu sorunda ortadan kalkmış.

Ne hikmetse 19.12.3'ten başka yüklediğim driverlar oyunlar da anlık takılma yapıyor. 20.1.1 sürücüsünü indirip kullandım ama gene anlık takılma yaptı. 19.12.3'e geri döndüm.
Ekran kartı: RX 590

Ne hikmetse 19.12.3'ten başka yüklediğim driverlar oyunlar da anlık takılma yapıyor. 20.1.1 sürücüsünü indirip kullandım ama gene anlık takılma yaptı. 19.12.3'e geri döndüm.
Umarım yaşamam şu anda kuruyorum.

Önceki sürümlerde yaşadığım full screen oyun oynayamamaktan (donmasından ötürü) kurtuldum sonunda, umarım sonraki sürücüler daha da başarılı olur.

CS:GO MAX ayarlarda oyun biranda yavaşlıyor 2sn sonra düzeliyor. 20.1.1 sürümünde. Aynı kartı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…