AMD 20.12.1 Sürücüsünde Performans Sorunu Var mı?

Makaleler
4
Cyberpunk desteği var diye bu sürüme güncelledim (opsiyonel), biraz FPS düşüşü var gibi geldi. Bilmiyourm belki bana öyle geliyor da olabilir. Bir de bu Cyberpunk için çok fark eder mi? Eğer etmezse eski sürücüye döneceğim.

Hayır yok. Kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım.

Ekranda dalgalanma sorunu mevcut. Ne yazık ki. Sorun açık uygulamanın alttaki küçük resmine tıklarken oluyor.

Cyberpunk 2077 oynayacaksanız dönmeyin. Ona özel optimize sürücü geldi. Büyük oyunlarda çoğu zaman olur böyle. Ben de geçtim bir sıkıntı yok.
Oynayacağım, normalde opsiyonel sürüm kullanmam ama onun için geçtim bu sürüme.
Ekranda dalgalanma sorunu mevcut. Ne yazık ki. Sorun açık uygulamanın alttaki küçük resmine tıklarken oluyor.
Dalgalanma derken? Nasıl yani? Ben şu an kullanıyorum bir sorun çıkmadı sadece FPS biraz düşük gibi geldi.
Cyberpunk 2077 oynayacaksanız dönmeyin. Ona özel optimize sürücü geldi. Büyük oyunlarda çoğu zaman olur böyle. Ben de geçtim bir sıkıntı yok.
Ben de RX570 kullanıyorum, bu sürücü yüklüyken oynadığınız oyunlarda FPS düşüşü yaşadınız mı?

RX 5500 XT 8 GB kullanmaktayım, herhangi bir problem gözlemlemedim.
RX570 kullanıyorum csde 150-200FPS civarı aldım önceki sürümde sanki daha fazla alıyodum gibi geldi.
Cidden biraz performans düşüşü var, cyberpunk için eski sürücüyle arasında ne kadar fark vardır?

Son düzenleme:
Dalgalanma derken? Nasıl yani? Ben şu an kullanıyorum bir sorun çıkmadı sadece FPS biraz düşük gibi geldi.
Hocam şöyle ki açık bir uygulama simge durumunda küçültülürse, bu üzerine gelince çıkan küçük resim oluyor ya onu üzerine gelince dalgalanma yapıyor ne yazık ki. Ben de recommended sürücüye geçtim. Düzeldi.

Rx 590 Nitro+ kullanıcısıyım. Bu sürüme güncelledim ve Cyberpunk oynarken 1 kere oyun Crash verdi, bir kere de bilgisayar kapandı. Sürücüden mi yoksa oyundan mı kaynaklı bilemiyorum.

RX 590 Nitro+ kullanıcısıyım. Bu sürüme güncelledim ve Cyberpunk oynarken 1 kere oyun crash verdi, bir kere de bilgisayar kapandı. Sürücüden mi yoksa oyundan mı kaynaklı bilemiyorum.

Merhaba hocam son sürüm driver ile bende anlık siyah ekran, freeze ve restart gibi sorunlar yasıyorum. Ekran kartım RX 580 Nitro 4 GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…