Cyberpunk desteği var diye bu sürüme güncelledim (opsiyonel), biraz FPS düşüşü var gibi geldi. Bilmiyourm belki bana öyle geliyor da olabilir. Bir de bu Cyberpunk için çok fark eder mi? Eğer etmezse eski sürücüye döneceğim.
Cyberpunk desteği var diye bu sürüme güncelledim (opsiyonel), biraz FPS düşüşü var gibi geldi. Bilmiyourm belki bana öyle geliyor da olabilir. Bir de bu Cyberpunk için çok fark eder mi? Eğer etmezse eski sürücüye döneceğim.
Hocam şöyle ki açık bir uygulama simge durumunda küçültülürse, bu üzerine gelince çıkan küçük resim oluyor ya onu üzerine gelince dalgalanma yapıyor ne yazık ki. Ben de recommended sürücüye geçtim. Düzeldi.
Rx 590 Nitro+ kullanıcısıyım. Bu sürüme güncelledim ve Cyberpunk oynarken 1 kere oyun Crash verdi, bir kere de bilgisayar kapandı. Sürücüden mi yoksa oyundan mı kaynaklı bilemiyorum.
RX 590 Nitro+ kullanıcısıyım. Bu sürüme güncelledim ve Cyberpunk oynarken 1 kere oyun crash verdi, bir kere de bilgisayar kapandı. Sürücüden mi yoksa oyundan mı kaynaklı bilemiyorum.