T TophPlays Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 5700xt sahibiyim son sürüme alınca birkaç oyun crashlemisti. O yüzden eski kullandığım sürüme döndüm.
5700xt sahibiyim son sürüme alınca birkaç oyun crashlemisti. O yüzden eski kullandığım sürüme döndüm.
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #12 bora64 dedi: Merhaba hocam son sürüm driver ile bende anlık siyah ekran, freeze ve restart gibi sorunlar yasıyorum. Ekran kartım RX 580 Nitro 4 GB. Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüde de yaşıyorum. Genel olarak yaşıyorum bu lanet kartta.
bora64 dedi: Merhaba hocam son sürüm driver ile bende anlık siyah ekran, freeze ve restart gibi sorunlar yasıyorum. Ekran kartım RX 580 Nitro 4 GB. Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüde de yaşıyorum. Genel olarak yaşıyorum bu lanet kartta.
burker55 Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #13 Merhaba: RX580 8 GB var. Bu güncellemeden sonra maviler mor oldu yeşiller cırtlak oldu nasıl düzeltebilirim? eski sürüm yükledim düzelmedi. Son düzenleme: 27 Aralık 2020
Merhaba: RX580 8 GB var. Bu güncellemeden sonra maviler mor oldu yeşiller cırtlak oldu nasıl düzeltebilirim? eski sürüm yükledim düzelmedi.
barandqn Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 208 Çözümler 3 1 Ocak 2021 #14 burker55 dedi: Merhaba: RX580 8 GB var. Bu güncellemeden sonra maviler mor oldu yeşiller cırtlak oldu nasıl düzeltebilirim? eski sürüm yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var eski sürüm yükleyince düzeldi ama hangi eski sürümü yükledin benim yüklediğim eski sürüm bayağı eskiydi 19.??.?? birşeydi
burker55 dedi: Merhaba: RX580 8 GB var. Bu güncellemeden sonra maviler mor oldu yeşiller cırtlak oldu nasıl düzeltebilirim? eski sürüm yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var eski sürüm yükleyince düzeldi ama hangi eski sürümü yükledin benim yüklediğim eski sürüm bayağı eskiydi 19.??.?? birşeydi