5 56648 Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.662 Çözümler 6 21 Aralık 2019 #1 Ekran kartım R7 240 önceki sürümlerde her şeyi performansa alıyordum. Bunda nasıl yapmam lazım?
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.773 Çözümler 54 21 Aralık 2019 #2 Her şeyi stok yapıyorum. Standart modda kullanıyorum. Freesync açık (stok olarak açık geliyor tamamen stok yani).
Her şeyi stok yapıyorum. Standart modda kullanıyorum. Freesync açık (stok olarak açık geliyor tamamen stok yani).
5 56648 Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.662 Çözümler 6 21 Aralık 2019 #3 actanonverba dedi: Her şeyi stok yapıyorum. Standart modda kullanıyorum. Freesync açık (stok olarak açık geliyor tamamen stok yani). Genişletmek için tıkla... Benim kart kötü ya performansa çekmem lazım hepsini bulamadım.
actanonverba dedi: Her şeyi stok yapıyorum. Standart modda kullanıyorum. Freesync açık (stok olarak açık geliyor tamamen stok yani). Genişletmek için tıkla... Benim kart kötü ya performansa çekmem lazım hepsini bulamadım.
Wanderîng Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 98 Çözümler 2 26 Aralık 2019 #4 56648 dedi: Benim kart kötü ya performansa çekmem lazım hepsini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Radeon ayarlarınızı sifirlayip standart modu seçin ardından freesync aktif edip yeniden başlatın . (Monitörün freesync desteği var ise bunu aktif edin aksi takdirde ekran kararsizligi gibi durumlar yaşanabilir )
56648 dedi: Benim kart kötü ya performansa çekmem lazım hepsini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Radeon ayarlarınızı sifirlayip standart modu seçin ardından freesync aktif edip yeniden başlatın . (Monitörün freesync desteği var ise bunu aktif edin aksi takdirde ekran kararsizligi gibi durumlar yaşanabilir )