AMD 2020 Driverı Performans Düşüşü

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Az önce yeni 2020 Driver yükseltmesini yaptım bir test edeyim dedim özellikle atla hızlı giderken çok fena saliselik donuyor, ekran ne yapmam gerek: (? Tek sorun bende mi Driver'larda mı sıkıntı var?
Ekran Kartı: MSI RX 570 Armor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    917,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede var, yeni driver bekle bence bir daha ki driver güzel olacak.

Az önce yeni 2020 Driver yükseltmesini yaptım bir test edeyim dedim özellikle atla hızlı giderken çok fena saliselik donuyor, ekran ne yapmam gerek: (? Tek sorun bende mi Driver'larda mı sıkıntı var?
Ben Witcher 3 oynamadim. Test ettigim oyunlar ;
1. CSGO +13 FPS artis gozlemledim FPS benchmarkta.
2. NFS Heat : Oyun aniden kapaniyordu bi onceki driverda ama suan duzelmis oldugunu gozelemledim.
3. Rocket League : Hicbir fark yok
4. PUBG : Eskiden crash yemiyordum ama artik 2,3 oyunda bir kapaniyor oyun.

(NOT: Hicbir sekilde Wattman hatasi almadim. Yani bilgisayar kapanmadi crash yiyince.)

İşlemcinin kullanımı çok yukarıda hangi işlemci kullanıyorsunuz.Ekran kartı zaten kronik sorunlu olduğunu görmüştüm

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı