AMD 2020 Güncellemesi Kurulmuyor

Hotter

Centipat
19.12.3 sürücüsünü ne yaptıysam kuramadım. 2020 güncelleştirmesine geçemedim bir türlü. Resimdeki gibi hata alıyorum. DDU ile sürücüleri silip denedim olmadı. AMD cleanup utility ile sürücüleri kaldırıp denedim gene olmadı. Güvenli modda yüklemeyi denedim o da olmadı. Setup dosyasını AMD sitesinden indirip kurmayı denedim olmadı. İnterneti kesip denedim Bu da olmadı. Bu hatayı alıp da çözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kartım RX 5700 XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorunu şu an ben yaşadım

Anladım, farklı bir çözüm gelirse ileteceğim.

denedim fakat olmadı. Masaüstüne bile kurulmuyor. Bu sorunu yaşayıp çözenler vardı. Lakin nasıl çözdüklerini yazmamışlar.
DDU ile kaldırıp internetten setup yükleyin. Ben yarın öyle yapacağım ama güncellemeyi atanlar mavi ekran almış gibi çoğu kişi o yüzden riskli bakıyorm.

DDU ile kaldırıp internetten setup yükleyin. Ben yarın öyle yapacağım ama güncellemeyi atanlar mavi ekran almış gibi çoğu kişi o yüzden riskli bakıyorm.
Dediğiniz şekilde de denedim. Malesef sonuç değişmedi.

Aynı sorun bende de var ama yardım edecek kimse yok ne yazık ki.....

Aynı sorun bende de var ama yardım edecek kimse yok ne yazık ki.....
Dün bilgisayarı kapattım işe gittim, sabah açınca bilgisayarı deneyeyim dedim ve güncellemeyi attı ve sorunsuz çalışıyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…