AMD 22.5.1 geçmeli miyim?

denizcetinkaya

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Şu an kullandıgım sürüm 22.6.1 ilk günlerde sıkıntı yoktu sonradan CS:GO'da anlık 30 sn donmaya başladı FPS biraz düştü 22.5.1'e dönmeli miyim ya da önerdiğiniz başka driverlar var mı?

Anlık 30 saniye donma nedir. Bununla alakalı mı bilmiyorum ama 22.5.1 dahil o zamana kadar tüm sürücüler güzeldi. 22.5.2 ile 22.6.1'de DX11 için performans artışı ve bazı temel değişiklik yaparken diğer taraftan sakatladılar gibi duruyor.

Gerçi 22.6.1 ile sorun yaşamıyorum, 22.5.2 bayağı bir kötüydü.

30 saniye donma olayı mesela csgodayım bir anda ekran donuyor Alt Tab yapsam bile çalışmıyor bir süre sonra geri geliyor sık sık oluyor bu durum.

@denizcetinkaya ilginç hiç böylesini duymamıştım bakalım 22.5.1 ile ne olacak. Sistemde farklı bir sorun da meydana gelmiş olabilir.

Merhaba hocam 22.5.1 sürücüsünü kurdum fakat bu sefer vibrance GUI CS:GO için çalışmıyor 22.5.2'ye geçsem bir sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar ben 22.1.2 deyim geçmeli miyim gözle görülür fark olur mu? 3400G APU kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…