Çözüldü AMD 2200G RX 570 sistem Fortnite %100 disk kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

onureses263

Hectopat
Fortnite'ye girdiğimde ilk 10-15 dk lobide veya oyunda fark etmeden oyun %100 disk kullanıyor arada %30 %40 görüyor lakin 2-3 saniye sonra tekrar %100 oluyor. Bu süre de her şey takıla takıla gerçekleşiyor ve bu çok rahatsız edici bir hal aldı. Bazen bu süre 20 Dk'yı bile görüyor mesela şu anda. 10-15 dk sonra her şey normale dönüyor %1, %2 disk kullanıyor lobide, oyunda ise %10,%15,%20 civarı. Çok saçma geldi bana bu sorun 4-5 gün önce yükledim oyunu bütün günler bu şekildeydi. Eskiden de oynardım oyunu lakin FPS dropu yaşadığım için kalabalık yerlerde oyunu silmiştim. 4-5 aydır performans modu diye bir seçenek aktif oyunda o oyunu rahatlatıyor diye yükledim gerçekten de FPS droplarım çok azaldı.
AMD 2200G işlemci.
RX 570 4 GB ekran kartı.
B450 anakart.
8 GB 2400MHz RAM(3000MHz'ye overclock yaptım)
Adata SU650 240GB SSD.
80+ güç kaynağı.
Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
SSD kronik sorunlu. FPS drop yaşadığınızdan emin misiniz? Takılma yaşıyor olabilirsiniz.
Genelde darboğaz yaşıyorum yuksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda sorun işlemciden kaynaklanıyor ekran kartini besleyemiyor
hatta darboğazı engellemek için oyun grafik ayarlarını yükseltiyorum fpsden ödün veriyorum lakin darboğaz sorunu ortadan kalkıyor
Sorun çözüldü.Yeni gelen güncelleme ile sorun ortadan kalktı.Yaklaşık 11GB'lik güncelleme.
SSD kronik sorunlu. FPS drop yaşadığınızdan emin misiniz? Takılma yaşıyor olabilirsiniz.
Genelde darboğaz yaşıyorum yuksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda sorun işlemciden kaynaklanıyor ekran kartini besleyemiyor
hatta darboğazı engellemek için oyun grafik ayarlarını yükseltiyorum fpsden ödün veriyorum lakin darboğaz sorunu ortadan kalkıyor
Sorun çözüldü.Yeni gelen güncelleme ile sorun ortadan kalktı.Yaklaşık 11GB'lik güncelleme.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…