AMD 23.10.1 sürücüsü stabil mi?

Sürücü zaten sokağa girmek yasak, diyip oraya girmeye çalışan insanlar gibi. Adı test yani.(Hata alıyorsan dön kardeşim eski sürücüye.)

Vallahi hocam
Bunun sebebini sürücü yapabilir ama, bunun sebebi her şey de olabilir. Ben mesela; masaüstüne gelince bir anda donmalar başlamıştı temiz kurulum yaptım falan bazı şeyler düzeldi.
23.8.2 çoğu sorunumu çözdü eski sürücü ama bir FPS droplarıma çare olmadı.

Doğru hocam. Denedim ve tekrar eski sürümüme döndüm FPS droplar daha da fazlalaştığı için.

hocam bende geçmeyi düşünüyorum geçmelimiyim memnun musunuz?
23.10.1 sürümü bende sorunları çözmedi, işlemci %100 kullanımları buldu. 23.8.2 kullanıyorum şimdilik. daha eski sürümleride deneyeceğim.

Hocam bu sürümde CS2 Anti-Lag+ var mı? 23.10.1 ile geldide.

Hocam bir bilgim yok. Yardımcı olmak adına link bırakmak istemiştim.
Linkteki "What to Know" başlığında yer alan bilgilerde;
"AFMF can introduce additional latency in Games and is recommended to be combined with AMD Radeon™ Anti-Lag/Anti-Lag+ for the optimal Experience." deniliyor. AFMF ekstra gecikmelere neden olabileceği için Anti-Lag özelliğinin açılması gerekir şeklinde Türkçe'ye çevirirsek bahsettiğiniz özelliğin bulunuyor olması gerekir.

Buradan bakabilirsiniz. 23.9.3 sürümünde olduğuna göre o sürümde de bulunuyordur sanırım. @534747

Son düzenleme:
Sağ olun, varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…