5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 24 Eylül 2023 #1 CS:GO, Valorant ve R6S'de hayvan gibi ani takılmalar oluyor. Güncelleyeyim dedim, keşke yapmasaydım. Şimdi geride dönemiyorum, R6 açılmıyor geri dönünce. Sorunu nasıl çözebilirim?
CS:GO, Valorant ve R6S'de hayvan gibi ani takılmalar oluyor. Güncelleyeyim dedim, keşke yapmasaydım. Şimdi geride dönemiyorum, R6 açılmıyor geri dönünce. Sorunu nasıl çözebilirim?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 24 Eylül 2023 #2 Shader cache diyelim ona hocam önbellek sıfırlanıyor güncelleme sonrası hayvan gibi takılmalar oluyor Max AMD dediğimiz türden bir sıkıntı.
Shader cache diyelim ona hocam önbellek sıfırlanıyor güncelleme sonrası hayvan gibi takılmalar oluyor Max AMD dediğimiz türden bir sıkıntı.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2023 #3 Biraz daha oynayin. Sürücü yenisi yuklenince shader cache silindiginden takilmalar olabilir, oynadikca shader Cache'lar yuklenip Allah'ın izniyle duzelir.
Biraz daha oynayin. Sürücü yenisi yuklenince shader cache silindiginden takilmalar olabilir, oynadikca shader Cache'lar yuklenip Allah'ın izniyle duzelir.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 24 Eylül 2023 #4 AMD shader cache sıkıntısını çözsün ben o gün şükür namazı kılacağım hocam sabırsızlıkla o günü bekliyorum
AMD shader cache sıkıntısını çözsün ben o gün şükür namazı kılacağım hocam sabırsızlıkla o günü bekliyorum
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 24 Eylül 2023 #5 Prime777 dedi: Biraz daha oynayin. Sürücü yenisi yuklenince shader cache silindiginden takilmalar olabilir, oynadikca shader Cache'lar yuklenip Allah'ın izniyle duzelir. Genişletmek için tıkla... Albayraks dedi: Shader cache diyelim ona hocam önbellek sıfırlanıyor güncelleme sonrası hayvan gibi takılmalar oluyor Max AMD dediğimiz türden bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Birde bunu daha RDR2'de yapacağım değil mi?
Prime777 dedi: Biraz daha oynayin. Sürücü yenisi yuklenince shader cache silindiginden takilmalar olabilir, oynadikca shader Cache'lar yuklenip Allah'ın izniyle duzelir. Genişletmek için tıkla... Albayraks dedi: Shader cache diyelim ona hocam önbellek sıfırlanıyor güncelleme sonrası hayvan gibi takılmalar oluyor Max AMD dediğimiz türden bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Birde bunu daha RDR2'de yapacağım değil mi?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 24 Eylül 2023 #6 534747 dedi: Bir de bunu daha RDR2'de yapacağım değil mi? Eki Görüntüle 1955745 Genişletmek için tıkla... Yep sana kolay gelsin asker.
534747 dedi: Bir de bunu daha RDR2'de yapacağım değil mi? Eki Görüntüle 1955745 Genişletmek için tıkla... Yep sana kolay gelsin asker.
Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 24 Eylül 2023 #7 Bu arada bilen açıklayabilir mi neden shader cache silinince sadece online oyunlar kasıyor diğer hiçbir oyun kasmıyor?
Bu arada bilen açıklayabilir mi neden shader cache silinince sadece online oyunlar kasıyor diğer hiçbir oyun kasmıyor?
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 615 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #8 Alazzzz dedi: Bu arada bilen açıklayabilir mi neden shader cache silinince sadece Online oyunlar kasıyor diğer hiçbir oyun kasmıyor? Genişletmek için tıkla... Shader cache her oyunda geçerli shader sıfırlandı diye oyun kasacak diye bir zorunluluk yok.
Alazzzz dedi: Bu arada bilen açıklayabilir mi neden shader cache silinince sadece Online oyunlar kasıyor diğer hiçbir oyun kasmıyor? Genişletmek için tıkla... Shader cache her oyunda geçerli shader sıfırlandı diye oyun kasacak diye bir zorunluluk yok.
Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 24 Eylül 2023 #9 Online oyun dışında kasan bir tane oyun yok 30 taneye yakın oyun denemişimdir garibime gitti.
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 615 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #10 Alazzzz dedi: Online oyun dışında kasan bir tane oyun yok 30 taneye yakın oyun denemişimdir garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Klasik AMD normalde Fortnite kasmadı şimdi kasıyor format attım PC'ye.
Alazzzz dedi: Online oyun dışında kasan bir tane oyun yok 30 taneye yakın oyun denemişimdir garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Klasik AMD normalde Fortnite kasmadı şimdi kasıyor format attım PC'ye.