AMD 23.9.2 güncellemesi sonrası oyunlarda takılmalar oluyor

534747

Hectopat
Makaleler
2
CS:GO, Valorant ve R6S'de hayvan gibi ani takılmalar oluyor. Güncelleyeyim dedim, keşke yapmasaydım. Şimdi geride dönemiyorum, R6 açılmıyor geri dönünce. Sorunu nasıl çözebilirim?

Biraz daha oynayin. Sürücü yenisi yuklenince shader cache silindiginden takilmalar olabilir, oynadikca shader Cache'lar yuklenip Allah'ın izniyle duzelir.

AMD shader cache sıkıntısını çözsün ben o gün şükür namazı kılacağım hocam sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Biraz daha oynayin. Sürücü yenisi yuklenince shader cache silindiginden takilmalar olabilir, oynadikca shader Cache'lar yuklenip Allah'ın izniyle duzelir.
Shader cache diyelim ona hocam önbellek sıfırlanıyor güncelleme sonrası hayvan gibi takılmalar oluyor Max AMD dediğimiz türden bir sıkıntı.
Birde bunu daha RDR2'de yapacağım değil mi?

Bu arada bilen açıklayabilir mi neden shader cache silinince sadece online oyunlar kasıyor diğer hiçbir oyun kasmıyor?

Bu arada bilen açıklayabilir mi neden shader cache silinince sadece Online oyunlar kasıyor diğer hiçbir oyun kasmıyor?

Shader cache her oyunda geçerli shader sıfırlandı diye oyun kasacak diye bir zorunluluk yok.

Online oyun dışında kasan bir tane oyun yok 30 taneye yakın oyun denemişimdir garibime gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…