AMD 24.12.1 geçilmeli mi?

funchasetr

Megapat
Daha fazla  
RX 590 kullanıyorum şu anki sürümüm 23.9.1 uzun zamandır güncellemedim. Söz konusu AMD olunca korkuyoruz da. Ancak Marvel Rivals oyun başlangıçında 23.12.1 veya yukarı bir sürümü indir diyor. Ben indirmeden 23.9.1'la oynadım performans çok iyi değil ama kartımda eski zaten normal geliyor driverı güncelleyince ne kadar FPS artışı olur ya da olacak mı ondan da emin değilim. Sizce güncellemeliyim mi? Rx 590'la yada daha iyi bir sürüm var mı?

RX 580 de 24.9.1 kullanıyorum henüz güncelleme gözükmüyor. Bahsetiğiniz güncelleme yeni modellere gelmiş.

Sürücüyü ve yazılımı güncellemeniz lazım. Eğer güncel tutmasanız (kasma, donma ve çökme) gibi durumlar yaşanır. Yaşamışsınızdır da. Güncel tutmak en iyisidir. Sorunlar yaşarsanız eski sürüme geri dönersiniz.

RX6600 ile 24.12.1 kullanıyorum bir sorunu yok gibi gözüküyor şimdilik.

Marvel Rivals destekli 24.12.1'e güncelledim. 25-30 FPS yükseldi. (sürücüyü DDU ile değil driver yüklenirken eski driverı kaldır seçeneğiyle yükledim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…