AMD 3100-MSI GTX 1650 sistem nasıldır?

TREnesGamer

Decapat
Ben Vatan Bilgisayar'dan bir sistem alacağım. Üst düzey bir sistem istemediğim için orta düzey bir bilgisayar seçtim. CS:GO, GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım sadece. Sistemin tek eksisi SSD olmaması ama ileride onu ekleyeceğim, o yönden sıkıntı yok güç kaynağı yeterli midir, parçalar uyumlu mudur, bir bakabilir misiniz?
Sistem linki: AMD 3100-MSI GTX 1650 D6 GAMING X-A320M-A PRO-WD 1TB - GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD yok. Anakart Upgrad'e uygyn değil kasanın ise çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

En dandik anakartı koyup, en berbat ekran kartını koyup ve en dandik Xigmatek PSU'yu koyup acaba ne yapmaya çalışıyorlar.

Ekran kartı, RX570'den bile açık ara daha kötü, Gaming X olması bunu değiştirmez.

Anakart A320, OC ve yükseltme yapmak istediğinde sıkıntı çıkarır. B450 chipset olması çok daha iyi olur.

PSU 400W, sistemi çalıştırmaya yetsin mantığıyla koyulmuş, markasının da iyi olduğunu söyleyemem. Asla alınmamalı.

Sistemde HDD var ? Şaka mı bu?

Sistem çok kötü, asla alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…