AMD 3700x alınır mı?

Görüşleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum. Güncel Pci-e 4 hızlı okuma yazma sağlayacak kabul ama klasik ev kullanıcısı olan bana çok da bir getirisi olmayacak. Hali hazırda Samsung Evo 970 Evo Plus 3500mb okuma/yazma SSD kullanacağım. Bunu kullanmamdaki amaç sadece ve sadece Windows hızı ve sık kullandığım bir kaç program için geçerli olacak. Oyunları 1TB Sata SSD ye kuracağım mecburen.. Ama almışken de son teknolojiyi almak iyidir tabiki
Dediğim gibi yine almışken de güncel X570 dururken X470 alma taraftarı değilim gerek var ya da yok dediğim gibi maksat uzun süreli kullanım.
AMD, 7nm ile 14nm mimariye anca yetişebildi. Açıkçası epey araştırma yaptım ve AMD bana kalırsa başarısız bir 3*** serisi çıkardı. 7nm güzelliği sadece TDP ve ısı değerleri... İşlemciler çekirdeklerini kullanamıyor bile ya BIOS güncellemesi gerek yazılım ile çözülebilecek bir durum ya da cidden başarısız. Satışa çıktı diye biliyorum bu gün... Bir kaç zaman takip edip duruma göre 3700x, 3900x veya 9900k almayı düşünüyorum. Uzun süreli kullanacağımdan dolayı içime sinmesi benim için çok önemli AMD nin benim için tek avantajı şuanda fiyatı. İleriye dönük oyun odaklı sistem olacağı için Intel sanki beni daha mutlu edebilecekmiş gibi geliyor. Ya da alışkanlık.. Alıştık yıllardır Intel kullamaya bünye fanboyluk yapıyor
Düz hesap: 3700x + anakart değeri = i9 9900k değeri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…