AMD 3XX Serisi vs GTX 970

Echos

Hectopat
Daha fazla  
3xx serisi çıktığı için biraz aklım karıştı. Sizce 3xx serisine yönelmeli miyim? Yoksa GTX970 daha mı iyidir?

3xx Serisi Derken r9 380x Bence Daha Mantıklı Olabilir. Ama Henüz Benchmark Testleri Mevcut Değil Onun için konuşmak biraz erken

Acelen yoksa bekle derim tam olarak incelemeleri yapılsın,o zaman karar verirsin.Tabi ki Türkiye deki satış fiyatı da önemli onuda göz önünde bulundur.

Belli olmaz. F/P olarak daha iyi ama performans olarak bi tık geride olacağın düşünüyorum ben. Öyle olmasa bile 970'in fiyatında en az bi 50$'lık düşme bekliyorum. O yüzden beklemek en mantıklısı.

AMD 300 serisini bekliyordum, acaba ne yaptılar diye ancak NVIDIA'nın son yıllardaki ağırlığını azaltacak bir ekran kartı göremedim. GTX 970'e eşit olacak kartın fiyatı ne olur onu bilemem. Şimdiden konuşmak doğru olmaz ancak ben 970'in yerine kesinlikle tercih edilebilecek bir kart yapmış olduğunu sanmıyorum.

390X GTX 980'in altında kalıyor. Bence GTX 970 390 ve 390X arasında bir yerde kalıyor.

Bence GTX 970' in rakibi 390 olacak, 390 GTX 970'ten 1-2 fps belki 5-10 fps daha yüksek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…