M müjdeeeee Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #1 İlk olarak bu benim ilk konum aygıt sürücüsü değil AMD de de 4:3 oynayamıyorum her zaman Black bar çıkıyor. Nasıl düzelteceğim? Söylerseniz sevinirim.
İlk olarak bu benim ilk konum aygıt sürücüsü değil AMD de de 4:3 oynayamıyorum her zaman Black bar çıkıyor. Nasıl düzelteceğim? Söylerseniz sevinirim.
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #2 Oyuna girdiğin zaman AMD ayarlarına gir ekran ayarlarında “en boy oranını koru” yazan kısmı “tam ekran” seç.
Oyuna girdiğin zaman AMD ayarlarına gir ekran ayarlarında “en boy oranını koru” yazan kısmı “tam ekran” seç.
M müjdeeeee Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #3 denedim yine olmadı
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #4 müjdeeeee dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor görüntülü ayarlarından en üsttekini seçin.
müjdeeeee dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor görüntülü ayarlarından en üsttekini seçin.
M müjdeeeee Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #5 görüntülü ayar derken ne demek istediniz?
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #6 müjdeeeee dedi: görüntülü ayar derken ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü sağ tık görüntü ayarlarından en üsttekini seç
müjdeeeee dedi: görüntülü ayar derken ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü sağ tık görüntü ayarlarından en üsttekini seç
M müjdeeeee Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #7 anlamakta biraz sorun çekiyorum ss atma şansınız varmı?
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #8 müjdeeeee dedi: Anlamakta biraz sorun çekiyorum SS atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... PC bozuk telefondan yazıyorum masaüstüne sağ tık yaptığınız zaman görüntü ayarlarına girin orada çözünürlük olur en üsttekini seçin.
müjdeeeee dedi: Anlamakta biraz sorun çekiyorum SS atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... PC bozuk telefondan yazıyorum masaüstüne sağ tık yaptığınız zaman görüntü ayarlarına girin orada çözünürlük olur en üsttekini seçin.
M müjdeeeee Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #9 tamam zaten böyle
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #10 müjdeeeee dedi: Tamam. Eki Görüntüle 1295902 Zaten böyle. Genişletmek için tıkla... Öyleyse diğer seçenek işe yaramalıydı AMD'den tam panel yaptığnızda olması lazımdı yoksa bilmiyorum kusura bakmayın.
müjdeeeee dedi: Tamam. Eki Görüntüle 1295902 Zaten böyle. Genişletmek için tıkla... Öyleyse diğer seçenek işe yaramalıydı AMD'den tam panel yaptığnızda olması lazımdı yoksa bilmiyorum kusura bakmayın.