AMD 4. nesil işlemciler beklenmeli mi?

Mopat

Hectopat
Öncelikle merhaba. Yakın zamanda Ryzen 5 3600 alma niyetim mevcuttu. Ancak hem fiyatı yükseldi hem de yeni nesilin çıkmasına az kaldı. Bu yüzden 4. nesili beklemek bana daha mantıklı geldi. Tam çıkış zamanını bilmiyorum. Takriben ne zaman satışa çıkar ve fiyatı yaklaşık ne kadar olur?

Dostum Ryzen 5 3600XT 2100 TL civarı yeni nesil işlemcilerin fiyatını düşünemiyorum. Şu anlık piyasada almak çok zor gibi ama AMD bir güzellik yapıp uygun fiyata yüksek performans veren işlemci çıkartırsa bilemem.

Düşük modelli ürünlerin fiyatları illaki düşük olacaktır ama, R5 3600 segmentindeki ürünler 2000 TL'den aşağı olmaz kanatimce, R5 3600XT çıkardılar yenileyip, 2100 TL. Diğerinin hesabını sen düşün.

Haklısınız. Fiyatlar çok yükseldi ancak bir umut belki uygun piyasaya giriş yapar . Acaba Ryzen 2600-3600 arasındaki gibi bir performans artışı 3600-4600 arasında yaşanır mı? Ben bunu çok düşünüyorum. Yoksa 3600'da bence iyi bir işlemci.
Evet dizüstü için 4.nesil çıktı ancak masaüstü için geç kalındı.

Merhaba

Ben 2 ay icinde 3 sistem topladim. Ikisi cocuklarima biri ise yegenime. Benim edindigim bilgiler ve nacizane gørusum islemci nesillerine takilmaman olacak. Herzaman bir yenisi ve iyisi olacak. Bu sadece satis politikasidir. Bu zamanda sistemleri oyun ve yayin icin kuruyorlar. Gerisini cep telefonlarindan hallediyoruz zaten. 2 nedilden bir Islemci al hem kesen hem kafan rahat etsin.

Toplayacağınız bilgisayar cok üst segment olmayacaksa bence iyi bir indirime denk gelir iseniz, R5 3600'ü alın gecin. Ben artık yeter deyip 1300'e aldıktan bir iki gün sonra XT modeli çıkınca fiyatlar birden .

Yorumunuz için sağ olun. Tabi ki her zaman bir yenisi veya iyisi olacak. Ancak bütçem zaten 3600'a yetiyor. Bu yüzden 200-300 tl fark olursa yeni nesilini alırım.

Toplayacağınız bilgisayar cok üst segment olmayacaksa bence iyi bir indirime denk gelir iseniz, R5 3600'ü alın gecin. Ben artık yeter deyip 1300'e aldıktan bir iki gün sonra XT modeli çıkınca fiyatlar birden .
İmzanızda RX5700 XT gördüm. Rtx 2060 düşünüyordum ancak çoğu sorunu giderildiği için RX 5700 XT'ye yöneldim. Memnun musunuz karttan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…