Yorumunuz için sağ olun. Tabi ki her zaman bir yenisi veya iyisi olacak. Ancak bütçem zaten 3600'a yetiyor. Bu yüzden 200-300 tl fark olursa yeni nesilini alırım.
Henüz kurulum yapmadım kart yatıyor, p.tesi anakart geldiğinde kuruluma geçeceğim. + olarak kendi segmentinde en iyi kart olduğunu düşünüyorum, 2070i ezer azıcık.
3600 XT yeni çıktığı için o kadar pahalı. Rakibi 3600 değil 3600X ve çoğu oyunda %4 fark ile geçiyor.
4. nesil beklemene gerek yok. 3600 2K veya 4K'da her kartı besler tabii günümüzdeki tüm kartları.
Ryzen 4000 serisi çıkıp fiyatların oturması yıl sonunu bulur. Eylül'de tanıtılması bekleniyor. Aynı şekilde RTX 3000 serisi de yıl sonunda anca alınabilir seviyede olacak.
Ryzen 4000 serisi çıkıp fiyatların oturması yıl sonunu bulur. Eylül'de tanıtılması bekleniyor. Aynı şekilde RTX 3000 serisi de yıl sonunda anca alınabilir seviyede olacak.
10. nesil için Nisan'da çıkacak deniyordu ve şu an temmuz ama hala doğru düzgün stok yok yani sistem için seneye kadar bekleyebilirsin ki o zaman da 11. nesil çıkmış olacak belki onun için de bekleyeceksin artık böyle gidecek yani indirimde bulduysanız şimdi de alabilirsin 3600 ya da 10400F.
Henüz kurulum yapmadım kart yatıyor, p.tesi anakart geldiğinde kuruluma geçeceğim. + olarak kendi segmentinde en iyi kart olduğunu düşünüyorum, 2070i ezer azıcık.