AMD 5 veya Intel 3. nesil işlemci önerisi

aysetheadaps

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS modelinde AMD alacağım AMD kötü bir işlemciymiş, AMD 5 Intel i3 veya hangisini önerirsiniz? Oyun tutkunu biri değilim ama uzun ömürlüde olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ASUS modelinde AMD alacağım AMD kötü bir işlemciymiş, AMD 5 Intel i3 veya hangisini önerirsiniz? Oyun tutkunu biri değilim ama uzun ömürlüde olsun istiyorum.
AMD şuanda Intel'den daha iyi.
Asus işlemci üretmez.

Her şeyi eksik yazmışsınız. Bütçeniz ne? Elinizde herhangi bir bilgisayar parçanız var mı? Sıfırdan mı kuracaksınız? Sadece anakart ve işlemci mi alacaksınız? Elinizde RAM var mı ?

Masaüstü mü laptop mu alacaksınız?

Bütçem 13 15 bin civarı bankacılık öğrencisiyim arada sims 4 oynarım bilgisayar konusuna hakim değilim eskiden hp bilgisayarım vardı parçalarım yok şu an laptop alacağım. Bazıları kötülüyor bilemedim freeDos gördüm çoğu yerde lisans gerekiyormu orjinal bunun için

Bütçem 13 15 bin civarı bankacılık öğrencisiyim arada Sims 4 oynarım bilgisayar konusuna hakim değilim eskiden HP bilgisayarım vardı parçalarım yok şu an laptop alacağım. Bazıları kötülüyor bilemedim FreeDOS gördüm çoğu yerde lisans gerekiyor mu orijinal bunun için

Lisans işi ucuza halledilir. Bakıp öneride bulunacağım birazdan.

Teşekkür ederim bende şu 2 moli düşünmüştüm ASUS Vivobook 15 12.Nesil Core i5 1235U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çok oyun oynamıyorum sims 4 dışında

Çok oyun oynamıyorum sims 4 dışında
O halde sizin attığınız daha mantıklı ve ASUS'un parça kalitesi daha iyi. Hayırlı olsun şimdiden. Vivobook almalınızı öneririm diğeri düşük kalabilir biraz. hazır bütçe 15K'ya yetebiliyorken.

Ayrıca işlemci tarafında da 1235U ile benim attığım hemen hemen denk 5500U. Aldıktan sonra 8 gb RAM daha alıp 16 yapmanızı da tavsiye ederim. Çok fark eder.

O halde sizin attığınız daha mantıklı ve ASUS'un parça kalitesi daha iyi. Hayırlı olsun şimdiden. Vivobook almalınızı öneririm diğeri düşük kalabilir biraz. hazır bütçe 15K'ya yetebiliyorken.

Ayrıca işlemci tarafında da 1235U ile benim attığım hemen hemen denk 5500U. Aldıktan sonra 8 gb RAM daha alıp 16 yapmanızı da tavsiye ederim. Çok fark eder.
Öyle yapacağım teşekkür ederim asus benimde içime sindi freeDosu dert ediyordum garantiyi bozar lisans orjinal değilse falan demişler şüphe düşmüştü , alacağım inşallah 2 3 ay içinde

Öyle yapacağım teşekkür ederim asus benimde içime sindi freeDosu dert ediyordum garantiyi bozar lisans orjinal değilse falan demişler şüphe düşmüştü , alacağım inşallah 2 3 ay içinde
Şimdiden hayırlı olsun. Lisans için de sağlamlaşsana vs. Alabilirsiniz. Ben office almıştım sıkıntı olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı