AMD 50. Yıl Kampanyasından Faydalanma

Makaleler
4
Arkadaşlar AMD'nin 50. yılına özel belirli ürünlerini alanlara oyun koduları verdiğini öğrendim. Ben 20 gün önce kampanya kapsamında geçerli işlemciyi aldım Vatan'dan, acaba yararlanabilir miyim?

Boşuna konu açmana gerek yoktu, Google'a yazsaydın bu siteden öğrenebilirdin.

Aradığım cevabın linkini atar mısın o halde google de var? Ben baktım ve bulamadım. İyi okuyacak olursan sorumun farklı olduğunu anlarsın.
Önceki cevabımda ki "bu" kelimesine tıklarsan linke gidebilirsin.
Yada al direk linki: Amd Ryzen İşlemci Kampanyası
En altta nasıl katılacağın ve katılım şartları yazıyor.

Çözüm
Bende 1 ay önce işlemci almıştım ve yanında The Division 2 hediye ettiler. Nerden aldınız işlemciyi. Amd'nin anlaşmalı bir mağazasından aldıysanız şansınızı bir deneyin. Amd Product Verification Tool adlı aracı indirip işlemcinin sistemde yer aldığını doğrulayın sonra almaya çalışın ödülü.

Teşekkürde geciktiğim için özür dilerim. İşlerden dolayı forumlara bakamadım ve gördümki zamanı kaçırmışım :). Sağlık olsun.
Bende ekran kartı kampanyasının tarihini kaçırmıştım, kampanya zamanı geçtikten sonra mail attım yinede kodu verdiler. Sen yinede şansını dene derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı