AMD 520, R5 M330 olarak gözüküyor

zIlgar

Centipat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Notebook kullanıyorum. AMD ekran kartım 520 olması gerekiyor. Fakat R5 M330 olarak driver indiriyor. 520 driver indirince hata veriyor sonra kendi bildiği gibi tekrar R5 M330 indiriyor. Bilgisayar ısınınca ortalama 90 dereceye ulaşınca birden donmalara başlıyor, 75'e indirince tekrar FPS artıyor. Bu durum tahmini 30 kez tekrarlandıktan sonra kendini koruma moduna alıyor. Korumaya alınca hiçbir şey söylemiyor fakat FPS az ve derece 65'i geçmiyor.

Notebook kullanıyorum. AMD ekran kartım 520 olması gerekiyor. Fakat R5 M330 olarak driver indiriyor. 520 driver indirince hata veriyor sonra kendi bildiği gibi tekrar R5 M330 indiriyor. Bilgisayar ısınınca ortalama 90 dereceye ulaşınca birden donmalara başlıyor, 75'e indirince tekrar FPS artıyor. Bu durum tahmini 30 kez tekrarlandıktan sonra kendini koruma moduna alıyor. Korumaya alınca hiçbir şey söylemiyor fakat FPS az ve derece 65'i geçmiyor.
Bende de R5 M420 ekran kartlı Asus laptop vardı. AMD'nin kendi sitesinden güncel sürücüyü indirdiğimde hem aygıt yöneticisinde hem de radeon settings'de HD 8500M olarak görünüyordu. Bu sanırım eski chipset'li kartları allayıp pullayıp yeni adla piyasaya sürdüklerinden kaynaklanıyor. Şahsen bende öyleydi. Sizde ki durumda benzer olabilir. Asus'un kendi sitesinden indirdiğimde R5 olarak görünüyordu. Siz de laptopun marka ve modeline göre, laptopun kendi sitesinden önerilen driver sürümlerini indirmeyi deneyin.

denedim fakat her seferinde ya mavi ekran yada hiç birşey olmadan devam etmesi oldu
Bir de bende ekran kartı ısındıktan sonra kendini koruma moduna alıyor ve çıkarmak için kapatım açıyorum. Bildiğiniz çözüm var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı