AMD 530 vs. 930MX

GodlessGame

Decapat
i5 8250u ve GT930MX'li bir laptop mu, yoksa AMD A12-9720P ve AMD Radeon 530'lu bir laptop mu? İsteyene linkleri de atayım.
i5 8250u ve GT930mx:
AMD A12-9720P ve AMD Radeon 530:

İstediğim laptop oyunları orta ya da düşük düzeyde oynatabilsin ve atıyorum mesela Crysis 3 gibi bir oyunu 30-50 FPS arası oynatabilsin. Ben aslında Asus'u daha çok beğendim de ekran kartı 930MX olması süphelendirdi. 940MX Benchmarkın'da Crysis 3'te Low ayarlarda 1024 çözünürlükte 45 FPS diyor, ben de 930mx'i alırsam daha kötü mü olur?
Acelesi yok kurbanda almayı düşünüyorum. Zaten fazla da oyun oynamıyorum sadece bu yaz Crysis 3 bitirmek istiyorum da o yüzden, bir de arada LOL giriyorum. Ama genellikle günlük işler için alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD tercih etmeyin kesinlikle. Bütçeniz nedir?

2000-2500 maksimum 2800 TL.
O fiyata MX150'li laptop alınabilir. MX150 ise GTX 950M'den birazcık daha iyi.
Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 Fiyatı
Fiyatı ilk defa 2464 TL'ye düştü bu arada. Normalde 1 aydır 2899'du yanlış hatırlamıyorsam.
Kurbanda iyi bir indirime girerse alabilirim. Lenovo olması sıkıntı daha öncesinde ikinci el bir tane Lenovo vardı bir anda mahvoldu anakartında falan da sorunu yok, sonrasında parçacıya sattık. Bu nedenle fazla Lenovo'ya güvenemiyorum.

Bir de Hepsiburada, N11 gibi sitelere hiç güvenmiyorum, Teknosa, Vatan gibi yerlerden alabileceğim bir şey lazım.

AMD tercih etmeyin kesinlikle. Bütçeniz nedir?

O fiyata MX150'li laptop alınabilir. MX150 ise GTX 950M'den birazcık daha iyi.
Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 Fiyatı
Fiyatı ilk defa 2464 TL'ye düştü bu arada. Normalde 1 aydır 2899'du yanlış hatırlamıyorsam.
Kurbanda iyi bir indirime girerse alabilirim. Lenovo olması sıkıntı daha öncesinde ikinci el bir tane Lenovo vardı bir anda mahvoldu anakartında falan da sorunu yok, sonrasında parçacıya sattık. Bu nedenle fazla Lenovo'ya güvenemiyorum.

Bir de Hepsiburada, N11 gibi sitelere hiç güvenmiyorum, Teknosa, Vatan gibi yerlerden alabileceğim bir şey lazım.
Bunu bulabildim. Yukarıdaki Lenovo ile özellik olarak tamamen aynı. Teknosa, vatan gibi yerlerde internet fiyatına göre çok pahalı oluyor.

Hepsiburada'yı Teknosa ve Vatan'dan daha çok tercih ederim. Tamamen güvenilirdir.
İkinci el alınan her cihazda sıkıntı çıkabilir. Lenovo gayet kaliteli.

2800 TL'ye MX150'li güzel bir PC alabilirsiniz. Performansı o önerdiğiniz PC'lerden çok daha üstün olacaktır.
Önerilen bu PC'yi alabilirsiniz.

Hepsiburada'yı Teknosa ve Vatan'dan daha çok tercih ederim. Tamamen güvenilirdir.

2800 TL'ye MX150'li güzel bir PC alabilirsiniz. Performansı o önerdiğiniz PC'lerden çok daha üstün olacaktır.

Peki mx150 2 tane farklı şekli varmış. Ben bu laptoptaki m150nin istediğim performansı vereceğini nerden bilcem. kaynak isterseniz:Dikkat! Nvidia GeForce MX150 daha düşük bir versiyona daha sahip
Bunu bulabildim. Yukarıdaki Lenovo ile özellik olarak tamamen aynı. Teknosa, vatan gibi yerlerde internet fiyatına göre çok pahalı oluyor.
Öncelikle teşekkürler bu güzel bir sistem kurbanda iyi 2500 2800 civarı olursa alırım

Düşük versiyona sahip olanlar genelde ultrabooklarda oluyorlar. Aynı cihaz mediamarkt ve teknosada satılıyor. Tabi çok pahalı. Orada deneme imkanınız olursa GPU-Z ile kontrol edebilirsiniz. Ayrıca MX150'nin düşük versiyonu bile AMD Radeon 530'dan daha iyidir.

Son düzenleme:
Düşük versiyona sahip olanlar genelde ultrabooklarda oluyorlar. Aynı cihaz mediamarkt ve teknosada satılıyor. Tabi çok pahalı. Orada deneme imkanınız olursa GPU-Z ile kontrol edebilirsiniz. Ayrıca MX150'nin düşük versiyonu bile AMD Radeon 530'dan daha iyidir.

O kadarını bilemem Ama teknosa mediamarkt gibi yerlerden degilde vatanda olsa daha iyi çünkü teknosadaki mx150liler 4 gbram sahip mediamarkt ise dolar gibi fiyat yükseltiyor. Vatan ise 2800 hatta 2500 kadar düşerebiliyor. Hepsiburada asla güvenmiyorum. Sonuçta kimden aldığımı bilmiyom. Aslında vatana gidip denerimde cpu.z den ama inş windows açık olr genelde reklam oluyorda notebookta neyse iyi günler

Selamun Aleyküm kurbanda alıcaktım lenovoyu fakat babamla aralık ayında daha güzel bişi almayı planlıyoruz Örneğin Lenovo Legion Y520-15IKBN Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + Fiyatı ben bunu kışın 3500 4000 civarında almayı düşünüyom eğer düşerse tabiki düşmessede o zaman bir şeyler bakarız konuşuruz burda Uzun lafın kısası bu bilgisayarı nasıl bilirsiniz
Babam daha sonra alacağı için o zaman Tekrar konu açarım.Konu kitlenebilir.Çözüldü
Konu kilitlenebilirmi lütfen

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı