AMD 5450 Ekran kartı Donma Sorunu

Costarika

Hectopat
Daha fazla  
Aşırı derecede donuyor bilgisayarım. Yaklaşık 1.5 aydır seyehatte idim ve hiç bir şeyi yoktu. Fakat dün geldim ve birden fazla denememe rağmen bilgisayarı açışımdan 25-30 Dk sonra PC donmaya başlıyor. Ne yapmam gerek ? Sanırsam ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ekran kartım AMD 5450 modeli ve fanı yok sanırsam. Yeterli soğutamadığından dolayı donduğunu düşünüyorum. Eğer doğruysa ne yapmam gerekir ? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi denedim 45 dosya çıktı hepsini tikleyip fixledim. Bilgisayar açılırken normalde normal başlat felan diyordu. Düzeldi sanırsam diğer sebeplerde düzeldi.

Aynı kart bendede var pc de 7 senelik bügün kartı değiştirdim sıkıntı oluyordu ısınıyordu en son bilgisayar fanının birini söküp ekran kartına yapıştırmıştım :D Değiş o kartı imkan varsa dostum :D

Aynı ekran kartı kullanıyorum benimde sistem 7 yıllık donma ve kasma sorunları yaşamaya başlamıştım 1 hafta sonra HDD bozuldu. Sorun harddiskten kaynaklanıyor olabilir.

Aynı kart bendede var pc de 7 senelik bügün kartı değiştirdim sıkıntı oluyordu ısınıyordu en son bilgisayar fanının birini söküp ekran kartına yapıştırmıştım :D Değiş o kartı imkan varsa dostum :D
Ekran kartını değiştirmeme gerek yok oynadığım tek bir oyun var zaten metin2
Bilgisayar fanını nasıl yapıştırdın merak ettim bana da söyle :)

Bilgisayar alacaktım lakin önce bir telefon alayım öteki yaza da bir bilgisayar alacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı