Aşırı derecede donuyor bilgisayarım. Yaklaşık 1.5 aydır seyehatte idim ve hiç bir şeyi yoktu. Fakat dün geldim ve birden fazla denememe rağmen bilgisayarı açışımdan 25-30 Dk sonra PC donmaya başlıyor. Ne yapmam gerek ? Sanırsam ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ekran kartım AMD 5450 modeli ve fanı yok sanırsam. Yeterli soğutamadığından dolayı donduğunu düşünüyorum. Eğer doğruysa ne yapmam gerekir ? İyi günler.
Şimdi denedim 45 dosya çıktı hepsini tikleyip fixledim. Bilgisayar açılırken normalde normal başlat felan diyordu. Düzeldi sanırsam diğer sebeplerde düzeldi.
Aynı kart bendede var pc de 7 senelik bügün kartı değiştirdim sıkıntı oluyordu ısınıyordu en son bilgisayar fanının birini söküp ekran kartına yapıştırmıştım Değiş o kartı imkan varsa dostum
Aynı ekran kartı kullanıyorum benimde sistem 7 yıllık donma ve kasma sorunları yaşamaya başlamıştım 1 hafta sonra HDD bozuldu. Sorun harddiskten kaynaklanıyor olabilir.
Aynı kart bendede var pc de 7 senelik bügün kartı değiştirdim sıkıntı oluyordu ısınıyordu en son bilgisayar fanının birini söküp ekran kartına yapıştırmıştım Değiş o kartı imkan varsa dostum