AMD 5600X için Scythe fuma 2 mi Noctua NH-U12s mi?

baranbaba

Kilopat
Anakart
Asus b550 xe gaming
İşlemci
Amd 5600x
Herkese selamlar,

Başlıkta belirttiğim iki üründen birini fiyat konusu fark etmeksizin almaya karar verdim. Su soğutmaların arıza çıkarma potansiyellerinin yüksek oluşu nedeniyle kaliteli ve perfomanslı bir hava soğutmayla sistemi tamamlamayı düşünüyorum. Halihazırda eski sistemimden söküp taktığım Hyper 212 LED ile boşta 38-42 New World Online oyunda yüzde 30 40 kullanımda 70 -73 derece civarını görüyor. Kasa 5000D airflow.
Fiyat önemli değil diyelim siz neyi tercih edersiniz ve neden.

Bir de alacağım ürünler ile Hyper 212 arasında illaki fark olacaktır. Heves ettim almak istiyorum az bir fark olur desenizde ne kadar fark eder.

Bana bu iki ürün hakkında ki düşünce tecrübe ve yönlendirmekerinizi yazar mısınız? Hadi son parçayı beraber seçelim.

Fuma 2 daha performanslı ve sessiz bir model.

Fuma 2 ye bende daha yakınım ancak fiyat farkı olsada Noctua da çok kaliteli. Soğutma performansı belki aynıdır bile.

Noctua alacaksan NH-D14 veya NH-D15 al. NH-U12s, Scythe fuma 2 modelinin birebir rakibi değil.
Güzel bir noktaya geldiniz. Nh D14 olabilir haklısınız fuma 2 ye göre daha performanslı mıdır sizce. Ve ürün biraz hantal değilmi sığma sorunu olur mu ramlar yüksek profilli

D14 belki RAM'lere değebilir. Bütçen varsa almışken D15 al torununa miras bırakırsın resmen. Birkaç yıldır kullanıyorum soğutma performansı hala ilk zamanları gibi aşırı kaliteli.

Dosya Ekleri

• 330259EB-A229-40C4-ACEF-1B2418773D75.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…