Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi 5800X işlemci ve 3070 ekran kartlı bir sistem toplayacağım. Açıkçası anakart olarak gönlüm MSI'dan yana fakat önerilerinize açığım. VRM olayı kafamı çok karıştırdı. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak 2000-3000 düşünüyorum.
Asus ROG Strix B550-E Gaming AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Peki size bir şey daha sormak istiyorum. B550 tomahawk yerine x570 tomahawk almak mantıklı mı sizce ? Aralarında wifi modülü dışında büyük bir fark var mı acaba ?
Peki size bir şey daha sormak istiyorum. B550 Tomahawk yerine X570 Tomahawk almak mantıklı mı sizce? Aralarında Wi-Fi modülü dışında büyük bir fark var mı acaba?
Ben de Ryzen 7 5800X CPU ve ROG Strix 3070 GPU içerikli bir sistem topluyorum. Parçaları Vatan Bilgisayar'dan alıyorum.
Overclock yapmayı bilmiyorum, yapmayacağım da. Aklımda halihazırda B550 WIFI destekli bir anakart mevcut ancak hangi markanın hangi modeline yöneleceğim konusunda kararsızım. Bana fikir verebilir misiniz?
Sizi de özellikle etiketlemek istedim hocam @crazyreign