Arkadaşlar yeni PC ariyorum. PC'lerin yarisinin kartı NVIDIA olurken hemen hemen yarısınında AMD. Şu an kullandigim kart NVIDIA fakat hiçbir problem yaşamadim FPS duştukçe yeni surumu yukluyorum eskisi gibi oluyor tekrardan. AMD tarafinda ise daha ucuz ve videolarina gore FPS değerleri daha yuksek AMD tarafında. Ancak AMD için fazla derece hatalı sorunlu probleri hâlâ çözemediler 6900XT kullanip wattmann yiyen var. Driver problemi yaşayan var RTX teknolojisi çok zayif ve buna benzer bir sürü olumsuz yorum okudum AMD için bu da beni korkutuyor aslinda 5000 serisinden sonra sorunlar cozuldu diyenler olsa da AMD'den NVIDIA'ya geçip huzura kavuştugunu ve hata problem ve sorunlardan kurtuldugunuda soyleyen sorunlarin 6000 serisinde de devam ettigini soyleyen çok kişi var sonuçta AMD NVIDIA'ya göre ucuz gorunsede ona da en az 10k bir bütçe çıkacak gibi. Demek istediğim AMD alirsam problem yaşar miyim sadece ekran karti degil islemci icinde soruyorum. Eğer 10k para verip derdini çekeceksem 15k verip rahatima bakmayi tercih ederim eğer AMD gercekten sorunlu ise çunku dediğim gibi çok fazla AMD alma paranla rezil olursun yorumlari okudum. Umarim derdimi anlatabilmisimdir. Yardimci olursaniz bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkütler. İyi sosyaller.