AMD 6000 serisi ekran kartlarında driver sorunu var mı?

Han_Solo

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar AMD ekran kartlarında çoğu insanın driver sorunları yaşadığını duydum. Bu sorun 6000 serisi ekran kartlarında hâlâ daha devam ediyor mu veya hatta bu sorunun önüne geçilebiliyor mu?

Dostlar AMD ekran kartlarında çoğu insanın driver sorunları yaşadığını duydum. Bu sorun 6000 serisi ekran kartlarında hâlâ daha devam ediyor mu veya hatta bu sorunun önüne geçilebiliyor mu?
Ben RX 6600 XT'nin giriş seviye modellerinden biri olan Powercolor Fighter modelini kullanıyorum, 2. el olarak aldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bundan önce de 2019'dan bu yana Asus ROG Strix RX 580 kullanıyordum ve onda da sorun yaşamadım, şuanda da kardeşimin bilgisayarına takılı çatır çatır kullanıyor.

WHQL sertifikalı sürümleri indirirsen sorun yaşayacağını sanmam. Ben öyle yapıyorum daha bir sorun yaşamadım. Direkt olarak adrenalini yüklediğinde WHQL sertifikasız yeni bir sürümü kurabiliyor.

2010 yılından beri amd ekran kartı kullanıyorum, baya kart geçti elimden hiçbirinde sorun yaşamadım. yaşayanlarda oluyor illaki. Sadece ekran kartından değil uyumsuz sistem parçalarından dolayı da ekran kartı driveri çökebilir buna da dikkat etmek lazım.

3 model 6000 serisi kullandım. Eski jenerasyonlara göre sorunsuzlar. AMD tarafında tek sıkıntı, oyunlardaki shaderların işlenmesi NVIDIA'ya göre genellikle daha uzun zaman alıyor. Bu yüzden bazı oyunlar başlangıçta biraz fazla takılabiliyor. Sonrasında stabil hale geliyorlar. Sık sık driver güncellemeyi tavsiye etmiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…