AMD 620 X4 60 derece olma sorunu

Genclik66

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde AMD 64 II X4 620 işlemci var. Yükte sıcaklığı 60'ları görüyor ve bazen de boşta 50 küsürlerde dolanıyor. Stok fan kullanıyorum tabi. Termal macunun marka modelini bilmiyorum ama süreli bir ayı geçti. Sizce bu sıcaklığı düşürmek için fanı mı değiştireyim yoksa termal macundan mıdır, onu mu değiştireyim? Bir de fan derseniz şöyle 40 - 50 lirayı geçmeyecek kaliteli bir fan önerirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Hyper 212 işlemciden pahalı :D. Şaka bir yana aynı işlemci bende de var. Akasa venom pico aldım 54-60 tl arası bir fiyata. 3.12 ghz clock yaptım. İşlemcinin oyunlarda çok rahatladığını söyleyebilirim. Gta5 v.b anormal işlemci emen oyunlar dışında fazla darboğaz da yapmıyor. (GTX 950 ile). Kısaca akasa venom pico yu öneririm.
Screenshot_1.png

Ben de OC yapmayı isterim de benim anakart ziyadesiyle eski olduğu için BIOS'ta overclock seçeneği yok. Eğer cpu overclock programı varsa bildiğiniz mutlu olurum. Bu arada tavsiyeniz için teşekkür ederim her ne kadar cevabım geç gelmiş olsa da.

Önemli değil yardımlaşmak için buradayız (y).
Bu arada anakartın modeli ney ? Şahsen benim kullandığım da 7 8 yıllık bir Asus M4A78LT-M LE olduğu için zaman pek etkilemiyor :D. Voltaj vermeden gene o.c yapabilirsiniz ama anakartın önce belirt riske girmeyelim(y).

M2N68 LA ama sorun şu, biosda oc için sekme yok, yani kullanım dışı. F4, F2 gibi gelişmiş sekme açma tuşlarını denedim hiçbiri olmadı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı