AMD 6300 Overclock için CM Hyper T4

İşlemi yaptıkdan sonra test et.

Prime95 64-32 - BİT değerine mutlaka dikkat edilmeli. İşlemcinizin tüm çekirdeklerini %100 yük altına sokacak işlemlere tabi tutar. Eğer bu testi başarıyla geçerseniz gündelik kullanımda ( oyun da dahil ) bir stabilite problemi yaşamayacaksınız demektir.

FX 4100 Overclock Rehberi tabi siz burdaki frekans ve voltaaj değerlerini yapmayın sizdeki işlemci farklı model.

İşlemi yaptıkdan sonra test et.

Prime95 64-32 - BİT değerine mutlaka dikkat edilmeli. İşlemcinizin tüm çekirdeklerini %100 yük altına sokacak işlemlere tabi tutar. Eğer bu testi başarıyla geçerseniz gündelik kullanımda ( oyun da dahil ) bir stabilite problemi yaşamayacaksınız demektir.

FX 4100 Overclock Rehberi tabi siz burdaki frekans ve voltaaj değerlerini yapmayın sizdeki işlemci farklı model.
Ben Fsb 200 den 250 çektim islemci hızınī aynı bıraktım 3.50 ghz normal 4.10 du turbo 4.00 yaptım.

Denemeye yanımayla kendin stabil hızı bulursun. Ama oc işleminden sonra kesinlikle Prime95 testi yap, o zaman doğru bir şekilde yaptın mı yapmadın mı anlarsın. Ortalama 1 saat yük altında test etsen Prime95 ile eğer hata vermez ise sorun yoktur. @BilgisayarKurdu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı