AMD 6350 sistem Minecraft 1.16.5 kaldırır mı?

burakbcr

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı yok. İşlemci AMD 6350 3.90GHz bilgisayar hafızası 194+431+304 GB anakart M5A78L-M le. PSU FSP FEP350-60hcn 350W Power supplay bununla oynayabilir miyim yeni bilgisayarım gelene kadar bununla oynayayım dedim TL legacy ve denedim the driver diye bir hata verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci dışında bilgisayarın performansını etkilemeyen her şeyi yazmışsınız hocam, tebrikler. İnternetten driverlarınızı kurun ve java yüklü değilse yükleyin. Bu arada 1.20 çıktı neden 1.16 oynamak istiyorsunuz?

İşlemci dışında bilgisayarın performansını etkilemeyen her şeyi yazmışsınız hocam, tebrikler. İnternetten driverlarınızı kurun ve java yüklü değilse yükleyin. Bu arada 1.20 çıktı neden 1.16 oynamak istiyorsunuz?
pek anlamadığımdan yazmıştım böyle 1.16 oynuyor arkadaşım kasmadığını söyledi onunda kasası kotü o yuzden

pek anlamadığımdan yazmıştım böyle 1.16 oynuyor arkadaşım kasmadığını söyledi onunda kasası kotü o yuzden
Hocam 2023 yılında 1.16 oynamak mod yoksa tamamen saçma bir hareket olur. 1.20 sürümüne Optifine kurarak optimizasyon ayarlarını yaparsanız sorun olmaz. Orijinal değil mi oyununuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı