AMD 6600XT sürücü güncellemesi

effexor

Hectopat
Ekran kartı
AMD Sapphire 6600XT nitro+
Anakart
H610M-e
İşlemci
İntel i3 12100f
Bugün 7700XT çıkmış sanırım onunla beraber driver güncellemesi de gelmiş. CS:GO'ya giremedim driver güncellemesi istedi. Yaptığımda ekran gitti (PC hala çalışıyor), ardından hiçbir şekilde, restart atmama rağmen görüntü alamadım ve Windows dosyalarında sıkıntı çıktığı için de giremedim, format attım. Bilgisayar olması gerektiği gibi çalışıyor ama sürücü yoktu, tekrardan anakart ve ekran kartı sürücüsünü indirdim. Anakartta sorun olmadı ancak ekran kartının sürücüsünü kurduğumda tekrardan ekran gitti (kapanmadan 2 dakika önce driver uygulamasına girmeye çalıştığımda "the version of AMD Software that oyu have launched is not compatible with your currently installed AMD Graphics driver" uyarısını aldım). Google uzaktan masaüstü ile bağlanıp izleyebiliyorum ama monitöre ekran gelmiyor. Şimdi driveri DDU ile sildim tekrar sorunsuz şekilde açılıyor ancak driver olmadığı için hiçbir şey açamıyorum. Eski driver mı indirmem lazım? Nasıl indirebilirim?

Son düzenleme:
Güzel bir yol izlemişsiniz. DDU ile silince driver kalmadığı için son sürüm veya son sürümden öncekini indirip kurun. Sorun çıkarmayacaktır. Bende XFX 6650 XT kullanıyorum. Sorun çıkmadı. Bu arada bir önceki sürümü kullanıyorum.

Hocam önceki sürümü nereden indirebilirim acaba? Sitesinde göremedim.

Hocam önceki sürümü nereden indirebilirim acaba? Sitesinde göremedim.

Baktımda indirme linki bulamadım. Konuyu görüp biri paylaşır umarım. Ayrıca son sürüm kurun ve deneyimleyin. Sorun yaratacağını sanmıyorum. Sorun olursa da DDU ile güvenli modda silip tekrar normal modda kurarsınız.

Buldum hocam biraz önce sitesinde altta küçük bir link varmış. Düzelttim şu an sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…