Satılık Amd 6850 - X4 955 işlemci - M4A87TD-USB3 Anakart

Sistemimi yenilediğim için artık lazım olmayan parçaları satıyorum. Ekran kartını tek satıyorum fakat işlemci ve anakartı ikili satıyorum. Bu üçlünün gücüne gelirsek , gerçekten iyi performans veriyorlar , örneğin Rome 2 total war oyununu Normal-Yüksek ayarlarda oynayabiliyordum. Yeni nesil oyunları da oynatacağına eminim. Hiçbirince overclock denenmemiştir. Hiçbir sorun yaşamadım , herhangi bir arızaları yok. Kullandığım süre boyunca hiçbir arıza yaşamadım. Yeni parçaları değiştirdikten sonra temizledim ayrıca. Orjinal kutuları elimde değildir. Ürünleri elden vermeyi tercih ediyorum bu yüzden İstanbul Avrupa Yakası veya Sakarya'da iseniz daha kolay olur. Aşağıdaki resimler haricinde bir parça yoktur , direk olarak bunları veriyorum.

Fiyatlara gelelim :

1gb 256 bit Ati Radeon hd 6850 için istediğim fiyat 275 TL

X4 955 işlemci - M4A87TD-USB3 Anakart için istediğim toplam fiyat 250 TL

Resimler :

Not:
Ürünü aldıktan sonra iade kabul etmiyorum , ürünler sorunsuz çalışmaktadır herhangi bir arızaları yoktur. Ürün kurulumunu ben yapmıyorum , ürünü aldıktan sonra bilgisayarcıda kurdurup deneyebilirsiniz.

İlgilenen arkadaşlar buraya yazabilirler ,

Mail adresim : fb-batuhan94@hotmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 110 tl olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…